Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MJESTO ZA RAD FRILENSERA Otvoren novi prostor inovacionog centra

Banjaluka
Autor:

Foto: Srna

U Banjaluci je večeras otvoren novi radni prostor banjalučkog Inovacionog centra, koji će dodatno osnažiti kapacitete ovog grada za pružanje podrške mladim preduzetnicima.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da je ovo već treći prostor koji je grad dodijelio Inovacionom centru, te izrazio zadovoljstvo što je sve više potražnje za kovorking prostorima.

– Još jedan prostor u naselju Starčevica trebalo bi da bude oslobođen za potrebe Inovacionog centra jer želimo da utrostručimo prostorni kapacitet samog inovacionog centra za četvorogodišnji period – rekao je Radojičić.

On je istakao da je razlog to što ima dovoljno mladih koji su u savremenim tehnologijama i koji su zainteresovani za start-ap projekte ili slične djelatnosti.

Direktor Inovacionog centra Banjaluka Drago Gverić izrazio je zadovoljstvo što je otvoren još jedan kovorking centar sa ciljem da pruži mjesto za razvoj društveno odgovornih preduzeća.

– Cilj nam je da obezbijedimo mjesto za rad frilensera, kao i mjesto gdje će se održavati prezentacije i obuke – rekao je Gverić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO