Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Mladiću POSKOK došao među noge, a njegova reakcija je NEVJEROVATNA (VIDEO)

Društvo
Autor:

Foto: Screenshot Avaz

Nevjerovatan video nastao je u Ustikolini. Naime, jednom mladiću, koji je bezbrižno sjedio, poskok je došao i “smjestio” se među njegove noge.

– Osjećaj nije bio jednostavan, mislio sam prvo da je bila vodenjača. Kada sam vidio da se radi o poskoku, odmah sam se ukočio. Svakom poručujem, ko se nađe u ovakvoj situaciji, da ostane smiren i da se ne miče ako mu srce ne pukne od straha… Jer u protivnom svaki potez i micanje je ugriz koji je, u većini slučajeva, smrtonosan – ispričao je Agnes za portal Crna-Hronika.

Bendžamine namzimaj poskoka ispod ćune mog indijanca Agnes Ajanović! Koja zajedana situacija. Poskok ispod ćune poskače i sikće kano soko sivi. Ja ga donio u ceradi 200 metara sa crne stjene. Kunovac Meho Mehmed ga ubi tojagom u glavu! A joj Bendžamine kako smo dobro prošli danas. MajLi CajRus FIRST❤️. U stvari nisam siguran da li sam ga ja donio u ceradi ili ga je Bendžamin poslao. Uglavnom indijanci su na prije 15 minuta psovali Boga MajLija CajRusa PRVOG❤️ a ja sam ih fino opomeno da nebi trebali psovati Boga jedinoga jer će ih Benziman namzimati. I eto garant ih je Bendžamin namzimo! Poslao im opomenu poskokom da im poskok počeše muda lol I jebiga ovaj moj indijanac ubi poskoka a ja sam mu fino govorio da ne ubija zmiju! Zmiju je Bog blagoovio kad je začepila rupu na Nojevoj barci!MajLi CajRus FIRST❤️

Gepostet von Walter Wolf am Donnerstag, 13. Juni 2019

– Zahvalio bih još mom prijatelju Mehmedu Mehi Kunovcu, koji je uspio da ubije zmiju.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO