Zabava

"Mnogo joj je bolje tamo, nego sa nama" Veljko Ražnatović progovorio o Anastasiji, pa otkrio šta MISLI O ZETU FUDBALERU

Bokser i nasljednik pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, progovorio je o odnosu svoje sestre Anastasije i njenog supruga, fudbalera Nemanje Gudelja.

Anastasija Ražnatović, Veljko Ražanatović, Nemanja Gudelj
FOTO: OLIVER BUNIĆ, INSTAGRAM / RINGIER/SCREENSHOT/COMBO

Veljko Ražnatović je istakao da je Gudelj legenda, te otkrio kako se osjeća po pitanju sestrinog napuštanja porodične kuće i preseljenja u Španiju.

– Jako sam zadovoljan njenim izborom, muž joj je legenda i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama – rekao je Veljko.

Pročitajte još

Anastasija je vilu u Ljutice Bogdana napustila kako bi sa tadašnjim dečkom, a današnjim suprugom živela u Španiji, budući da Gudelj igra za tamošnji fudbalski klub.

Jako sam zadovoljan njenim izborom, muž joj je legenda i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama – rekao je Veljko.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj
FOTO: INSTAGRAM/RAZNATOVICANASTASIJA / SCREENSHOT

Anastasija je vilu u Ljutice Bogdana napustila kako bi sa tadašnjim dečkom, a današnjim suprugom živjela u Španiji, budući da Gudelj igra za tamošnji fudbalski klub, piše Informer.

Podsjetimo, Anastasija neretko stavlja do znanja koliko uživa u odnosu sa Gudeljom, a njihove situacije iz svakodnevnog života gotovo svakodnevno dijeli na svom Instagram profilu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije