Zabava

"MOJA MALA NAGAZNA MINA" Bora Drljača u zagrljaju trostruko mlađe djevojke (VIDEO) 

Da mu vedar duh i godine pomažu da prevaziđe patnju zbog gubitka supruge, koja je preminula prije šest mjeseci, poznati pjevač dokazuje provodom s dosta mlađom koleginicom

"MOJA MALA NAGAZNA MINA" Bora Drljača u zagrljaju trostruko mlađe djevojke (VIDEO) 
Foto: RAS Srbija

Stari vuk, kojem je prije pola godine umrla supruga, po svemu sudeći i dalje je u punoj snazi. U prilog tome svjedoče i paparaco fotografije u čiji posjed je došla redakcija Kurira. Naime, pjevač je snimljen na 25. maju kako uživa s trostruko mlađom djevojkom.

Bora Drljača @drljacaborislav 57m57 minutes agoMOJA NAGAZNA MINA MALA CANA U CETRU STADION

Posted by Tvitovi poznatih on Monday, January 21, 2019

Njih dvoje su iskoristili miholjsko ljeto da uživaju, pa su sjedili na klupici, posmatrali Dunav i zalazak sunca. Zatekli smo baš romantičan prizor.

To je moja mala nagazna mina. Mala je bomba samo takva. Opasna kao eksploziv – počinje priču Bora i nastavlja:

– Baš me briga šta će ljudi da pomisle, meni godine ne mogu ništa. Pa ja sam bolji u krevetu nego pola kolega s estrade. Mogu samo da im pokažem – hvali se pjevač.

Nakon male šale, Bora je dodao da je dama koja mu je privukla pažnju Mala Cana, s kojom je nedavno snimio duet, ali ne krije ni to da s mladom koleginicom priželjkuje nešto više od druženja.

– Uh, mala mi skroz odgovara. Lijepa je, zna da pjeva, kuva i sigurno je bomba u krevetu. To meni treba. Volim ja i da se šetam i da sjedim na klupici, ali moja je teritorija u kući. Cana bi uživala – zaključuje Bora.