Banjaluka

"Moja sestra čeka dijete sa čovjekom u vrhu SNSD" Stanivuković u problemu zbog krštenja bebe, pa žestoko odbrusio Vukanoviću

Ja se nalazim u problemu. Moja sestra čeka dijete sa čovjekom koji je u vrhu SNSD, a ja sada razmišljam kako da napravimo krštenje. Doći će ljudi iz SNSD, doći će moji saradnici.

drasko stanivukovic gradonacelnik bl
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Rekao je ovo gradonačelnik Draško Stanivuković, komentarišući činjenicu da mu se stalno zamjera sa kim se sreće i sa kim se pozdravlja.

– Konkretno, pitam vas šta treba da uradim? Jel treba salu hermetički da zatvorimo, da podijelimo salu zidom, pa da sa jedne strane čujete „Čuvaj mi se sine, stara majka kuka“ a sa druge strane „Ne može nam niko ništa“? Da li beba treba da bude iz mješovitog političkog braka – kazao je Stanivuković.

Upitao je da li tereba da, ukoliko dođe na krštenje, razmišlja s kim će da se pozdravi i da li da zaigra kolo.

Pročitajte još

– Pitaću Nebojšu Vukanovića kako da organizujem to krštenje, jer je on rekao da sa njima neće ni u crkvu ni u džamiju – poručio je Stanivuković.

Dodao je da želi da od politike pravi humanu priču, prenosi Insajder.in.

– Moj komentar po tom pitanju jeste da u politici čovjek mora da ima širinu i razumijevanje. Moja ključna poruka je da moj politički protivnik nije moj životni protivnik, ja politiku ne prenosim na svoj privatni život. Biti gradonačelnik znači biti profesionalac. U političkom životu mi smo različiti svjetovi, u skupštinskoj sali imamo najveće okršaje, kažemo jedni drugima ružne riječi, ali da li to znači da za slavu Sveti Sava ne možemo da sjednemo svi zajedno, za isti sto – upitao je gradonačelnik Banjaluke.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije