Zabava

NAJBOLJI ZA EMOTIVNU VEZU Ova četiri horoskopska znaka vas nikad neće iznevjeriti

Iako ćete zbog spontanih partnera biti stalno u pokretu i dobro se zabavljati, oni pouzdani vas nikad neće ostaviti na cjedilu ili igrati igrice sa vama, zato, dobro razmislite koga biste pored sebe. Pouzdanost je jedna od najvažnijih osobina koju treba potražiti u budućem partneru, a ova četiri horoskopska znaka su njena definicija.

NAJBOLJI ZA EMOTIVNU VEZU Ova četiri horoskopska znaka vas nikad neće iznevjeriti
FOTO: SHUTTERSTOCK

Bik

Niko ne poštuje svoje obveze poput Bika. Ovaj zemljani znak možda ima reputaciju pomalo ljenjog, ali kad Bik preuzme zadatak, ništa ga ne može odvratiti od toga da ga ispuni do kraja. Oni su jednostavno odgovorni. Rođeni u znaku Bika nisu samo stoički i tvrdoglavi oni su i veoma odani. Možda se neće moći oduprijeti tome da previše troše novac, ali kada su u pitanju njihovi odnosi, Bikovi su partneri i u dobru i u zlu.

Djevice

Zemljani znak, kao i Bik, Djevice su poznate kao senzibilne i potpuno stabilne. Tačnost i preciznost njima je nužna da bi funkcionisale. One se najbolje snalaze kada znaju šta mogu da očekuju. Odlične su u planiranju i izvršavanju i zbog čega će vam biti fantastičan partner. S njima vam neće biti dosadno jer će vam stalno planirati nešto novo i pri tome će sve sami organizovati.

Vaga

Vage će vas rijetko kad razočarati. Njima ništa nije važnije od ravnoteže, stabilnosti i mira u životu, a to uključuje i romantične odnose. Toplog su srca i uvijek će dati sve od sebe da niko nije razočaran i da su svi oko nje srećni. Na Vagu se uvijek možete osloniti jer će vam ona biti rame za plakanje, utešiće vas riječima, zagrljajem, daće vam dobar savjet i rado će se prilagdit vašim željama.

Jarac

Njima možete vjerovati u potpunosti i osloniti se na njih šta god da vam treba. Oni vas neće odvesti u lude pustolovine, ali doći će po vas na autobusku stanici ili aerodrom, skuvaće vam supu kad ste bolesni, kupiće ono što vi ne stignete ili promijeniti ulje u autu. Imati partnera na kog uvijek možete da računate je daleko važnije od partnera koji će vam uvijek pružiti zabavu, piše Noizz.rs.