Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NAJSKUPLJA AFERA IKADA Ljubavnica se hvalila prijateljima i slala im slike Bezosovog PENISA

Zabava
Autor:

Foto: Blic/RAS Srbija

Afera najbogatijeg čovjeka na svijetu Džefa Bezosa i voditeljke Loren Sančes postala je javna nakon što se ona hvalila svojim prijateljima. Sančes, nekadašnja voditeljka televizije “Fox”, nije se baš potrudila da sakrije tajnu vezu.

Kako navodi “Page Six”, Sančesova je proslijedila slike Bezosovih genitalija koje joj je on slao zajedno sa drugim golišavim selfijima i eksplicitnim tekstualnim porukama u kojima joj je izjavljivao ljubav.

Jedan od njenih prijatelja je prosledio poruke “Nešenel Enkvajereru” nakon čega je počela istraga njihove romanse, navodi jedan izvor.

Jedan od izvora koji tvrdi da je vidio fotografiju Bezosovih genitalija rekao je: “On je veliki”.

Sančesova nije željela da komentariše navode, kada je Dejli mejl” pokušao da je kontaktira. Ona i njen otuđeni 53-godišnji suprug su navodno riješili da se prijateljski razvedu i da ne idu na sud.

Konsultovali su slavnog advokata Loru Vaser da im oko toga pomogne.

Časopis “Enkvajerer”, koji je pratio par četiri mjeseca nakon što su Sančesova i njena sestra u oktobru bile putnici Bezosovog privatnog aviona u oktobru, tvrdi da je u jednom trenutku Bezosova supruga otkrila njihovu aferu kada je jedng dana pogledala plan leta i našla ime voditeljke kao jedino na listi putnika.

Kako Dejli mejl navodi, ljubavnici su viđeni i u jednom popularnom holivudskom restoranu kako se “ponašaju poput zaljubljenih tinejdžera” svega nekoliko dana nakon što je Mekenzi saznala da je muž vara.

Za vezu osnivača “Amazona” i voditeljke je cijeli svijet saznao ubrzo nakon što je on objavio da se razvodi od supruge Mekenzi.

Inače Sančesova ima dvoje djece sa Vajtselom, kao i još jedno dijete iz prethodne veze.

Džef i Mekenzi Bezos imaju četvoro djece, piše Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO