Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Napraviće Vladimiru PAKAO OD ŽIVOTA: Stanija ulazi u Zadrugu da BRANI SVOJE IME

Zabava
Autor:

Foto: stanijadobrojevic/Instagram screenshot

Starleta Stanija Dobrojević, prema navodima domaćih medija, uveliko se sprema da uđe u novu sezonu Zadruge , kako bi se obračunala sa svojim bivšim dečkom Vladimirom Tomovićem sa kojim je bila u vezi tokom prošle sezone.

Kako navodi izvor za medije, Staniji je prekipjelo i ne može više da podnese to što Vladimir koristi svaku priliku da negativno govori o njoj.

– Staniju neko može da voli ili ne, ali sa njom uvijek znaš na čemu si jer je surovo iskrena. Vladimir non-stop blati njeno ime, a kad god su se našli oči u oči, bio je kao mala beba. Neke tamo djevojke je stalno pominju, kao Vladimir čeka Staniju u rijalitiju, a u stvari on pravi priču preko njenog imena, čak i kada nije u rijalitiju, što nju mnogo nervira – priča upućen izvor, koji tvrdi da Tomoviću neće biti dobro kad vidi starletu.

Stanije je navodno poludjela kada je vidjela šta se dešava u Zadruzi.

– Smučilo mi se to što svi pominju mene, a on samo podbada i jak je na riječima kada nisam tu. Pokazaću ko je Stanija Dobrojević uskoro – tvrdi izvor koji dodaje da je starleta odlučila da se uskoro priključi Bijeloj kući i velelepnom imanju u Šimanovcima.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO