Hronika

(VIDEO) NASILNIK NOKAUTIRAO DJEČAKA (14) Objavljen uznemirujući snimak BRUTALNOG NAPADA na dijete, policija UTVRĐUJE OKOLNOSTI

Tokom protekle nedelje, stariji čovjek nokautirao je, kako se tvrdi u objavi na društvenim mrežama, dječaka od 13 godina.

napad na dječaka u Beogradu
FOTO: SCREENSHOT

Prema navodima očevidaca, sve se odigralo u Bloku 38 na Novom Beogradu.

Naime, dijete je vozilo bicikl i nije se snašlo u određenoj situaciji u kojoj je uplašio ženu i njeno dijete. Nikakva šteta ili povreda u tom događaju nije nastala, tvrdi se u objavi na serbialive_beograd.

Nasilnik je navodno suprug žene koja je bila sa djetetom.

Tada se, kako se navodi dalje, “suprug žene zatrčao i punom pesnicom udario dijete na biciklu”, a potom je nasrnuo i na čovjeka koji je prišao da ga odvoji od nesrećnog djeteta, navodi se.

– Prošle nedelje se u Bloku 38 desilo nešto civilizacijski ponižavajuće. Dijete je vozilo bicikl i nije se snašlo u određenoj situaciji u kojoj je uplašio ženu i njeno dijete. Nikakva šteta ili povreda u tom događaju nije nastala. Na tu situaciju, suprug žene se zatrčao i punom pesnicom udario dijete biciklistu. Odrastao čovjek je nokautirao dijete od 13 godina! Pred velikim brojem očevidaca. Potom je nasrnuo na čovjeka koji je prišao da ga smiri i odvoji od nesrećnog djeteta. Snimak je iz daljine, ali je autentičan snimak događaja-navodi se u objavi serbialive_beograd, prenosi Blic.

Snimak je uznemirujući iako je nastao iz daljine i ne može precizno da se utvrdi šta se tačno dešava, ali se čuje vrištanje, reklo bi se žene, vikanje muškarca i plač djeteta.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu