Zabava

“NASRNULA JE NA MENE, NIJE SE HTJELA POVUĆI” Mina Kostić otvoreno o tuči sa Indi

Jedan od najvećih estradnih skandala, tuča između Mine Kostić i Indire Aradinović Indi na Grandovom festivalu 2008. godine, i dan-danas se prepričava.

“NASRNULA JE NA MENE, NIJE SE HTJELA POVUĆI” Mina Kostić otvoreno o tuči sa Indi
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Razlog za fizički obračun navodno je bilo to što se Indi tada navodno zabavljala sa Mininim bivšim suprugom Tiosavom Sretenovićem Tikom. Iako je od toga prošlo 12 godine, one i dalje nisu u dobrim odnosima, a Mina je sada progovorila o tom nemilom događaju i priznala da se kaje što je tako odreagovala u datom trenutku, piše Kurir.

View this post on Instagram

Only good vibes ❤️⏳ #indy #privezak …soon

A post shared by INDY_ARA (@indy_ara_indira) on

– To je bilo namješteno, ona je nasjela na priču novinara. Neću da joj spominjem ime, neću da joj dajem na važnosti, svi znaju o kome se radi. Ja se zbog toga kajem i mnogo mi je žao što sam tada tako odreagovala, ali pošto sam tad bila u jednoj specifičnoj situaciji, prošla sam kao bos po trnju jer sam vjerovala svim tim ljudima. Vjerujete nekom i taj neko vam sve uzme na pravdi Boga. Priča da smo se posvađale zbog tog muškarca nema veze za životom, niti to mene interesuje. Ja kad stavim tačku na ljubav ili na prijateljstvo, kod mene više nema povratka”, rekla je Mina.

Pjevačica tvrdi i da je ovo bio jedini put da se sa nekim fizički sukobila.

– Savjetovali su je da ona napravi neku priču, da me izazove, i ja sam tada tako odreagovala, bilo mi je jako teško i nisam znala kako drugačije. Bila je mnogo bezobrazna, nije htjela da se povuče, vrijeđala me je i, naravno, moja reakcija je bila takva kakva je bila jer je ona na mene nasrnula. Ja se toga stidim. Nisam se nikad posvađala ni sa kim, sve kolege me vole, cijene i poštuju. Ni u osnovnoj ni u srednoj školi se nisam svađala ni sa kim, a kamoli potukla, ali ona je dobila jedan nokaut čisto da joj objasnim – izjavila je Kostićeva.