Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NE MOŽE DA HODA I U OGROMNIM JE BOLOVIMA” Detalji o padu i povredama manekenke

Zabava
Autor:

Foto: Emil Čonkić/RAS Srbija

Srpska manekenka Simona Andrejić (25) odlučila je da tuži milijardera Čin Čua za nekoliko miliona dolara nakon što je doživjela stravičnu nezgodu na žičari na njegovom privatnom imanju 17. jula ove godine.

Naime, Simona je doživjela više tjelesnih povreda uključujući i prelom karlice. Kako je “Page Six” prenio, Čin Ču je ponudio srpskoj manekenki sporazumno rješenje: nekoliko hiljada dolara mjesečno u periodu od godinu dana, ali kada je manekenka to odbila, Čin Ču ju je navodno ucijenio i zaprijetio da će joj uskratiti neophodnu medicinsku pomoć.

Simona se trenutno nalazi u kolicima i ne može da se kreće samostalno, a prema najnovijim informacijama unajmila je italijanskog advokata Salvatora Strazula koji će na sudu voditi ovaj slučaj.

“Simona je u ogromnim bolovima i ne može da hoda. Nalazi se u kolicima. Čin Ču treba da snosi zakonske posledice”, izjavio je njen advokat za američke medije, otkrivši kako se osjeća povrijeđena Srpkinja.

Simona je, podsjetimo, doživjela nezgodu prilikom vožnje na žičari, na Čuovom luksuznom privatnom imanju u Vestčesteru, nadomak Njujorka. Ona je velikom brzinom udarila u drvo, a silina udarca ju je zakucala za drvenu platformu, 50 metara iznad zemlje, gdje je bespomoćno visila skoro dva sata, sve dok je hitne službe nisu spasile, prenjeli su američki mediji.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO