Zabava

NE UPLAĆUJE ALIMENTACIJU Ana Sević podnijela krivičnu prijavu protiv Darka Lazića

Pjevač Darko Lazić je nedavno govorio o odnosu sa obje bivše partnerke, Anom Sević i Mariom Gagić, te istakao da Sevićevoj više ne duguje ništa vezano za alimentaciju za zajedničku kćerku Lorenu.

NE UPLAĆUJE ALIMENTACIJU Ana Sević podnijela krivičnu prijavu protiv Darka Lazića
FOTO: G. SRDANOV/RAS SRBIJA

Ovim povodom oglasio se Aninin pravni zastupnik Mišo Petrovski, koji je otkrio da su protiv pjevača podnijeli krivičnu prijavu i da alimentaciju nije platio 19 mjeseci, te dug iznosi 950.000 dinara.

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Lazić, prema navodima Petrovskog, Ani još uvijek duguje 950.000 dinara.

– Protiv Darka smo podnijeli krivičnu prijavu nakon koje je uplatio polovinu zaostalih alimentacija do marta 2020. godine. Od tada do danas punih 19 meseci nije plaćao alimentacije pa dug sada iznosi 950.000 dinara – rekao je pravni zastupnik za Telegraf.rs.

FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA

Kako je dalje objasnio, Darko je trebalo da uplati zaostale alimentacije kroz određeni vremenski rok, ali to nije učinio.

– On je odlukom suda bio u obavezi da plaća mjesečno 50.000 dinara za potrebe alimentacije. Kako to nije činio, izvršitelj vodi postupak trenutno i mi ćemo kroz izvršenje naplatiti potraživanje – istakao je Petroski.

Podsjetimo, Darko je u svojoj izjavi o alimentaciji rekao:

– Ani sam platio cijelu alimentaciju. Ana i ja više nismo ni na sudu, okej smo, čak i više nego okej, normalno sve. Ne znam odakle Marini sad da njoj nešto dugujem, potegla je priču da ne plaćam redovno, ne viđam dete, ne kontam zašto. Imam svaku uplatnicu, imam sve preko računa, ne kontam šta osoba hoće da postigne osim što zna da sam slab na te stvari i hoće da me podstakne da se ja iznerviram i napravim neki drugi haos, piše Blic.

Prihvati notifikacije