Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NE ŽELI DA ĆUTI Kija otkrila od kada je Sloba sa Jelenom, a nije mogla da ne POTKAČI LUNU

Zabava
Autor:

Foto: P. Dimitrijević/RAS Srbija

Pjevačica Kristina Kija Kockar otkrila je kada se posljednji put čula sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem.

– Ne čujemo se, posljednji put smo se čuli u decembru. Nisam mu izjavila saučešće, nisam u kontaktu sa njim – jasna je bila Kristina za Telegraf o bivšem suprugu, kojem je nedavno preminuo otac.

Iako je Radanović rekao da je sa djevojkom Jelenom Đuričanin prvo bio prijatelj, a od novembra su započeli ljubavnu romansu, Kija tvrdi da je pjevač sa Jelenom u vezi još od maja prošle godine.

– To je maj, jun čini mi se, poslije, kad smo se razveli, to je počelo. Od tada je sa njom. To je njegov privatni život, pitajte njega, jer nismo u kontaktu i ne bih se miješala, svako je nastavio svojim putem – tvrdi Kockareva.

Luna Đogani rekla je nedavno da će na američku turneju otići kada bude bilo “pravo vrijeme za to, jer ne želi da pjeva u praznim klubovima”, a mnogi su protumačili ovo kao prozivku na račun Kije, budući da je ona bila u Americi kada je Luna ovo izjavila.

– Ne vjerujem da je mene htjela da prozove, zato što nije mene pomenula ni u jednom trenutku. Vjerovatno je mislila na sebe, ako me nije pomenula imenom i prezimenom, zašto bih ja sebe pronašla u svemu tome, kad ja nisam pjevala u praznim klubovima. Ne znam na koga je mislila, ali vjerovatno je mislila na sebe u budućnosti, da neće moći to da napuni, ali to morate nju da pitate… – zaključila je pobjednica prve “Zadruge”.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO