Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Nebojša Tubić Žabac otkrio da se LJUBIO SA KSENIJOM PAJČIN noć pred stravično ubistvo pjevačice

Hronika
Autor:

Foto: Goran Srdanov/RAS Srbija

Tragična smrt pjevačice Ksenije Pajčin, koju je prije osam godina ubio tadašnji dečko Filip Kapisoda koji je zatim presudio sebi, i dalje intrigira javnost, a Nebojša Tubić Žabac sada je ispričao da se noć prije tragedije poljubio sa pjevačicom i to pred Filipom.

Pripadnik novosadskog podzemlja, koji je tada bio u vezi sa pjevačicom Gocom Božinovskom, u emisiji na kanalu Balkan info ispričao je da ga je pjevačica Ksenija Pajčin 15. marta 2010. godine poljubila u usta pred Filipom Kapisodom, što je, kako tvrdi, razbjesnilo manekena, piše Blic.

Foto: R. Ristić/RAS Srbija

– Bio sam sa Gocom Božinovskom u klubu XL. Ksenija dolazi sa Kapisodom, prilazi mi i poljubi me. Ljubomorna Goca, ljubomoran Kapisoda. Oni su se tu posvađali gadno. Ja mislim da je neko njemu napunio glavu da je ona bila trudna s njim i da je pobacila. Vjerovatno je bio na nekim drogama i svađali su se, ona je njega napadala da on nju vara jer je i ona bila ljubomorna. Ne mogu da vjerujem da je bio sposoban da je zbog te sitne čarke ubije i da izvrši samoubistvo. Čini mi se da je tu samo bila neka droga u pitanju – ispričao je Tubić, koji je svojevremeno bio u vezi s Pajčinovom.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO