Zabava

"Neko joj je platio da me sabotira" Dara Bubamara otkrila zašto je u SVAĐI SA SEKOM ALEKSIĆ

Pjevačica Dara Bubamara otvoreno je govorila o svom životu i prijateljstvima na estradi, pa otkrila zašto se posvađala sa koleginicom Sekom Aleksić.

Dara Bubamara i Seka Aleksić
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Jeste povrijedila me je jedna, znamo koja je. Povrijedila me je za koncert, pravila se da mi je drugarica, ja sam išla obilazila joj dijete ona napravi sedam dana koncert pred moj, a pritom ja u tom momentu sam u bolnici. Seka Aleksić je u pitanju rekla je Dara.

Ona smatra da se tu radilo o sabotaži.

– Mi sjedimo zajedno u Amidži šou emisiji, ja najavljujem koncert svoj u novembru i prošlo je malo od toga ona uzme i zakaže sedam dana prije mene. Ja je nazovem i pitam “čovječe o čemu se radi”. I ona mi kaže ne znam ja to menadžeri ovo ono. Ja joj kažem znali ste u novembru, pravite sedam dana poslije, mjesec dana poslije. Ja mislim da je to neka ljubomora, imali su neke sponzore, a sumnjam da su joj neki platili da me sabotiraju a Darinka sama.

Dara Bubamara
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Pjevačica je objasnila I da nije odustala od svog koncerta.

Pročitajte još

– A Darinka pošto je raketa bez navođenja angažujem najjače ljude za ozvučenje i binu. Mislim da do tada ni jedna pjevačica nije imala takav koncert. Bez ikakvih sponzora, sama. Haos sam napravila. Ja sam tu bila pobjednik a njen koncert je bio znanje imanje, vašar sa tri sijalice i neko pjevanje. Užas. Svakog stigne kazna božija ko je pokvaren. Mene su neki tjerali čak i da odustanem. Zamisli ti to. Tu je bilo sabotiranja takvih, pa ne daj ovo ne daj ono. Mislim se šta ne daš sada ćeš da vidiš šta je koncert. Brat i ja smo se borili kao lavovi. Na estradi ne možeš da imaš drugaricu sa kojom možeš da se družiš svaki dan jer se bavite istim poslom. Ne ide to – izjavila je Dara.

Ona je otkrila da li su se čule nakon koncerata.

– Nismo nikad i ne želim. Ti ljudi za mene ne postoje, ja imam amneziju na loše ljude i loše situacije. Ne diram te, ne pričam o tebi, ne zanimaš me. A kad sam prijatelj onda sam brat – rekla je Dara Bubamara za Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu