Zabava

"NEKO VREME NEĆU IZLAZITI IZ KUĆE" Pjevačica poslije napada u Beogradu otkrila sve detalje

Pjevačica i bivša zadrugarka Ivana Krunić napadnuta je kasno sinoć u Beogradu, u društvu nekadašnjeg cimera iz “Zadruge” Filipa Reljića, koji je tom prilikom i pretučen.

"NEKO VREME NEĆU IZLAZITI IZ KUĆE" Pjevačica poslije napada u Beogradu otkrila sve detalje
Foto: U. Arsić/RAS Srbija

Užas, užas! Ova godina kako ide, živu glavu samo da izvučem… Stvarno više ne znam dokle?! Izbjegavam probleme, normalno živim, mirno, i opet na***em – počela je svoju ispovijest Ivana za Pink.

– Vraćali se Relja, njegov drug i ja i prelazimo Gazelu kolima, neki auto počeo da nas siječe, koči, da usporava. Počeli da viču iz kola: “Ja ti blicam, nećeš da se skloniš”, a on ga je stvarno vidio, i u tom trenutku nije mogao da se skloni. I neki čovjek ogroman unutra, djevojka pored njega, vrište na nas… Jezivo izgledaju! Znaš kakva sila, agresija: “Stani kad ti kažem”, vidiš tačno da hoće da nas biju! Filip nije želio da stane, počeli smo da bežimo, u***la sam se od straha! Trube, dovikuju, ja u tom trenutku šta da radim, zovem policiju! Počela da objašnjavam, ne znam ni da li su me razumjeli, jer ja drhtim i plačem. Molila sam ih da nas ostave na miru… A ova djevojka vidi mi telefon i počinje da urla: “Koga to zoveš?!” – opisala je Ivana šta im se desilo.

U tom trenutku, Ivana, Filip i njegov prijatelj pomislili su da će spas naći na obližnjoj benzinskoj stanici, ali su se prevarili jer su tu tek usledili problemi.

– Mi idemo dalje, ja sam obavijestila policiju da uskoro silazimo s mosta. Oni idu ispred nas, koče, koče, bukvalno zamalo da se slupamo, i mi pobjegnemo na pumpu. Otišla sam u kabinu od WC, zaključala sam se, zvala policiju ponovo, da nastavim razgovor. Dok pričam sa policijom, čujem ono dvoje kako dolaze na pumpu, deru se i čujem udarce! Oni su se tu komešali, radnici sa pumpe su pokušali da razdvoje… A ta djevojka je krenula da me nađe, sva sreća pa ju je Filip spriječio! Ovaj muškarac ga je uhvatio za vrat, a ta devojka ga udarala parfemom, slomila mu šoferku, slomila telefon i ubrzo je došla policija, poslije dva minuta, pa su me zvali da izađem iz WC, odmah smo dali izjavu – dodala je Ivana i rekla da je Filip u policiji podnio krivičnu prijavu, a da će sudu priložiti dokazni materijal, odnosno snimke sa bezbjednosnih kamera pumpe, kao i izjave mnogobrojnih svjedoka.

– Ostala mi je ozbiljna trauma, sigurno neko vrijeme neću izlaziti iz kuće – zaključila je pjevačica.