Zabava

NEMA JE U JAVNOSTI Princeza Kejt već 2 mjeseca nije viđena, a nagađanja idu do toga da se oporavlja od “podizanja zadnjice”

Ljudi bliski britanskoj kraljevskoj porodici i njihovi pomoćnici osudili su “ludilo na društvenim mrežama” jer su ih preplavile teorije zavjere o zdravlju i mjestu boravka princeze od Velsa Kejt Midlton.

Vilijam i Kejt
FOTO: STEPHANIE LECOCQ/EPA

Kejt Midlton nije se pojavila u javnosti već dva mjeseca jer se oporavlja od abdominalne operacije i iako nije bilo dodatnih informacija o njenom stanju, Kensingtonska palata insistira na tome da je “dobro.

Nedostatak informacija i fotografija princeze u javnosti, posebno u kombinaciji sa otvorenošću koju je Bakingemska palata pokazala u vezi sa kraljevom dijagnozom raka, omogućila je da se nagađanja o Kejt šire kao zarazna bolest.

Jedna od teorija koje kruže internetom jeste da leži u komi, da prolazi kroz proces kloniranja, da čeka da joj izraste loša frizura i da se oporavlja od “brazilskog podizanja zadnjice”.

Spekulacije su postale toliko rasprostranjene da su kraljevski pomoćnici sada odlučili reaguju, prenosi San.

– Od samog početka smo bili jasni da nećemo davati komentare o zdravlju princeze od Velsa i da ćemo samo izaći sa značajnim informacijama. Vidjeli smo ludilo na društvenim mrežama i to neće promijeniti našu strategiju. Princeza ima na pravo na intimu i javnost to mora da poštuje – rečeno je medijima.

Pročitajte još

Kako je naglašeno, princeza želi mir zbog sebe i djece.

– Ona se nada da će javnost razumjeti njenu želju da se skloni što je više moguće zbog svoje djece. Njena želja je da njeni lični medicinski podaci ostanu privatni. Princeza od Velsa želi da se izvini svima koji su zabrinuti zbog toga što mora da odloži svoje predstojeće kraljevske obaveze. Ona se raduje povratku i obavezama – piše u saopštenju, piše ŽenaBlic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije