Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NEMAM POVJERENJA” Zola ušao u Zadrugu i Miljani sve SASUO U LICE, ona se GUŠILA U SUZAMA

Zabava
Autor:

Foto: screenshot TV Pink

Ulazak Lazara Čolića Zole u Zadrugu povodom rođendana njegove djevojke Miljane Kulić, izazvao je buru jakih emocija i suza kod nje.

Miljana i Zola su se susreli na Rajskom ostrvu, a onda je uslijedio razgovor pun jakih osjećanja.

– Nemoj plakati. Ružno izgleda. Nemoj pred kamerama, ide tamo kod tebe u apartman, tamo nema kamera, pa se isplači kad ti dođe. I poštuj naš dogovor – rekao je Zola.

Miljana se požalila i od svog momka zatražila razumijevanje.

– Moraš da me razumiješ. Znaš li šta su meni sve govorili o tebi – žalila se Miljana, ali je Zola odgovorio da i ona njega treba da razumije.

– Pa i meni svašta govore, i svašta će mi tek reći. Reći će mi da sam debil, šta si mi ti sve rekla, a ja sam i dalje sa tobom – rekao je Zola, a Miljana se nadovezala ovim riječima: “Ja tako nešto nisam radila. Živjeli smo ti i ja, kako smo živjeli”.

– I ja sam u nekim situacijama kriv! Isto i ti. Ja sada da nisam došao ovdje, ti bi sve pogazila. Ovo nam je Bog dao šansu da se vidimo sada, sve je moglo da padne u vodu – pričao je Zola. Miljana mu  je rekla kako se loše osjeća.

-U pabu me sve podsjeća na tebe! Mnogo mi je loše bilo – nastavila je Miljana, a Zola joj je rekao da gubi povjerenje u nju.

– Iskreno, ja nemam povjerenja u tebe! Dosta sam povjerenja izgubio! Jer u nekim situacijama se ti ponašaš kao da te zaboli za naš dogovor – izjavio je Zola zatim.

(Expresstabloid)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO