Sudbine

(VIDEO) "Nemoj ti mene dirati, neću ni ja tebe, ajde ručaj medo" Čovjek iz sela u BiH hrani medvjeda, objavio dirljiv snimak

Jedan se čovjek iz sela kod Vareša sprijateljio s divljom životinjom koju očito redovito hrani.

Medvjed u selu u BiH
FOTO: CRNA -HRONIKA.INFO/FACEBOOK

Ma jedi ba, ne boj se. Ma ne boj se, medo moj, neće tebe tvoj Pavo dirat ba, samo ručaj, ajde ruča moj medo, ajde… – ovim riječima počinje video objavljen na Fejbuk stranici portala Crna hronika. Ne zna se kada je sniman, ali po okolini koju vidimo, reklo bi se da je negdje rano proljetos, prenosi Agroklub.

U opisu ovog snimka tek piše da se medvjed udomaćio u selu Mir i Stupni Do nadomak Vareša.

Ne znamo ni koji se to Pavo ovako sprijateljio s divljom životinjom koja je očito navikla doći iz šume na obrok kojega mu on donosi. Možda čak nije ni jako gladan jer ga ovaj čovjek nudi koreći ga, skoro pa kao malo dijete.

Pročitajte još

Ipak, postoji doza opreza i kod mede i kod Pave. Medo se svako malo diže na dvije noge, osvrće oko sebe, pa odskakuće, a Pavo, on mu kaže: “Ma ne boj se bolan, nemoj ti mene dirati, neću ni ja tebe, ne boj se, ajde ručaj, ajde.”

Saznali smo i od čega se sastoji medin ručak, a zaključak ovog dobrog čovjeka je vjerojatno sve nasmijao: “Na kraju smo s kukuruzom, al, pojačaćemo se, ako Bog da. Sutra nam je penzija, ako Bog da, ne boj se, odi vamo, dođi…”, poziva ga na što medo otrči u šumu, prenosi Crna-hronika.info.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu