Zabava

Nenada Aleksića Ša OSTAVILA ŽENA: Ivana saznala da je reper imao intimni odnos sa Tarom (FOTO)

Supruga repera Nenada Aleksića Ša, Ivana, kako pišu mediji, saznala je da je navodno njen suprug prije dva mjeseca bio intiman u rijalitiju sa Tarom Simov, te je zbog toga navodno odlučila da stavi tačku na njihov odnos.

Nenada Aleksića Ša OSTAVILA ŽENA: Ivana saznala da je reper imao intimni odnos sa Tarom (FOTO)
FOTO: A.I./RAS SRBIJA

Javnost odavno čeka da se među Tarom i Ša nešto desi, ne sluteći da su oni prije nešto više od dva mjeseca imali intimne odnose u šteku pored ekonomskog dvorišta, koji ne hvata kamera. To se dogodilo poslije jedne žurke, kada je Ša pod dejstvom alkohola prestao da se suzdržava i prepustio strastima. Međutim, već sljedećeg dana se pokajao zbog onoga što je uradio, budući da je Tara nakon toga promijenila ponašanje za 180 stepeni i krenula sa peckanjem i prijetnjama. Ne prođe dan da mu ne priprijeti time da će da progovori, a njihove svađe nedjeljama slušaju i cimeri i milioni gledalaca priča izvor za Alo i navodi da je njegova supruga Ivana tek nedavno saznala šta se među njima dogodilo.

FOTO:  A.I./RAS SRBIJA
FOTO: A.I./RAS SRBIJA

– Nenadu nije ni u malom mozgu da njegova supruga zna za intimni odnos koji je imao sa Tarom, čak ni ne sluti da neko u kući zna bilo šta. Ivanu je vijest o prevari potpuno slomila, a njeno loše zdravstveno stanje sa štitastom žlijezdom se dodatno pogoršalo, ali je smogla snage da konačno stavi tačku na njihov brak – priča izvor za gorepomenuti list, koji otkriva da je našla način da svom nevjernom suprugu poruči da je kraj.

– Poslije toliko godina ljubavi i braka doživjela je da joj se suprug zaljubi pred milionskim auditorijumom i da ima intiman odnos sa klinkom. Ne želi i ne može da mu pređe preko toga. Budući da ima podršku porodice i zajedničkih prijatelja, ne postoji šansa da se predomisli i skidanjem burme je to i dokazala. Preko Kenana Tahirovića mu je poslala jasnu poruku da je kraj i da je slobodan da se i javno prepusti strastima sa Tarom. Otkako je saznao vijesti, Ša ne dolazi sebi, svakodnevno ulazi u sukobe, plače satima u krevetu i lomi sve pred sobom. Ipak, ljubavnici ne smije da okrene leđa kako ga ne bi i javno raskrinkala, a to ga svakako čeka u nekoliko sljedećih nedjelja – zaključuje izvor.

Prihvati notifikacije