Sudbine

Nesreća koja je zaprepastila svijet: Otkriveno u kakvom je stanju reditelj kojeg je ranio Alek Boldvin

Holivudski glumac Alek Boldvin na snimanju filma "Rust" upucao je koleginicu Halinu Hačins i ranio reditelja Hoela Souza.

Nesreća koja je zaprepastila svijet: Otkriveno u kakvom je stanju reditelj kojeg je ranio Alek Boldvin
FOTO: ALECBALDWININSTA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ljekari su konstatovali smrt direktorke fotografije odmah po dolasku u bolnicu, a Hoel je otpušten, prenosi Miror.

Voditeljka emisije „Dobro jutro, Britanijo“ navela je da za sada nisu poznati detalji o njegovom trenutnom stanju, već samo da se osjeća mnogo bolje nego po prijemu.

Glumica Frensis Fišer na Tviteru je napisala joj je Souza potvrdio da je proveo u bolnici nekoliko sati, te da je ovu ustanovu napustio nakon što mu je ukazana prva pomoć.

Alek Boldvin je pucao iz rekvizita vatrenog oružja na filmskom setu u Novom Meksiku i ranio reditelja Souzu i usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins, prenosi Blic.

Pročitajte još

– Potvrđujemo da su dvije osobe upucane na snimanju filma “Rust”. U pitanju su direktorka fotografije Halina Hačins i (42) i reditelj Hoel Souza (48) koji su upucani kada je metak iz rekvizita ispalio producent i glumac Alek Boldvin (68) – stoji u saopštenju policije.

Boldvin je razgovarao s policijom, nakon razgovora je napustio stanicu, a na društenim mrežama su se pojavile fotografije uplakanog i slomljenog glumca nastale nakon nesreće.

Prihvati notifikacije