Zabava

“NIJE IM SVEJEDNO” Pjevačica progovorila o roditeljima i odluci koju je na pragu da donese (FOTO)

Iako su joj mnogi predviđali blistavu karijeru još tokom učešća u muzičkom talent šou-programu Zvezde Granda, Džejla Ramović je izbacila svega jednu pjesmu nakon pobjede u spomenutom TV nadmetanju.

“NIJE IM SVEJEDNO” Pjevačica progovorila o roditeljima i odluci koju je na pragu da donese (FOTO)
FOTO: DŽEJLA RAMOVIĆ/INSTAGRAM SCREENSHOT

Kako je u više navrata istakla, ne žuri joj se sa objavljivanjem druge, mada preslušava melodije, dok joj je na prvom mjestu fakultet koji planira da upiše, te da isti stavi na listu svojih prioriteta ispred karijere.

– Želja mi je da studiram ekonomiju, a da li će to biti u Beogradu, još uvijek nisam odlučila. U glavi imam nekoliko opcija i još pola godine za razmišljanje. Roditelji su svjesni da se bliži to vrijeme u kom ću napustiti porodični dom i nije im svejedno, ipak sam ja njihovo mezimče, ali me podržavaju u svakoj mojoj odluci – ispričala je Džejla za Story.

– Otac ide sa mnom na sve moje nastupe. On i mama su uvijek tu za mene da se konsultujemo oko važnih odluka, ali ipak pregovore uglavnom obavljam sama – dodala je Ramovićeva, a potom se osvrnula i na komentare da ostavlja utisak “hladne i rezervnisane osobe”:

– Nerijetko čujem te komentare. Mirna sam osoba i ne mogu da se opustim u novom društvu brže od očekivanog, pa pretpostavljam da mi zbog toga pripisuju te osobine. Međutim, oni koji me dobro poznaju znaju da sam potpuno suprotno od svega onoga što se priča i piše – dodaje Džejla.

Prihvati notifikacije