Zabava

"Nije lako" Čuvena glumica otkrila BOGATAŠKE MUKE, mnogi je optužuju da je cicija  

Bogatstvo ove čuvene glumice procjenjuje se na 400 miliona dolara, što joj i komplikuje život pa kaže da je skupo košta to što je bogata i slavna ličnost. Šeron Stoun je u intervjuu za Instlye otkrila svoje bogataške muke.

Šeron Stoun
FOTO: ETIENNE LAURENT/EPA

Izađete na večeru, a za stolom je 15 ljudi, i ko će dobiti račun? Svaki put dobijem račun za večeru od 3.000 dolara – požalila se Šeron Stoun (65).

U njene troškove spadaju i nedavno kupljena kuća, honorari za obezbejđenje, publiciste, menadžere, šminkere….

Njena izjava komentariše se na više načina, od toga da je štedljiva do toga da je cicija. A tu je i podatak da ona zapravo nije škrta kada je u pitanju Holivud.

Pročitajte još

U svojim memoarima iz 2021. “The Beauty of Living Twice” rekla je da je veliki dio svoje plate dala Leonardu Dikapriju samo da bi igrao u filmu “Brzi i mrtvi” iz 1995. godine.

– Bio je superzvijezda. Željela sam da a budem sjajnom filmu, a ne u glupom, tako da sam tražila najbolje ljude koje sam mogla da budu uz mene – rekla je Šeron Stoun za InStyle o Dikapriju.

Producent je bio odbio njenu ponudu: “Razumijem da ovo nije muško razmišljanje. Ali ciljano razmišljanje je način na koji žene razmišljaju”.

Za ulogu u pomenutom filmu dobila je honorar od tri miliona dolara, a na kraju je Dikapriju dala milion dolara da glumi njenog sina.

– Leo je bio klinac – poručila je Šeron i dodala da je glumac u vrijeme snimanja filma imao 19 godina. Dikaprio nije znao za ovaj njen potez sve dok nije objavljena njena knjiga.

– Nevjerovatno. Bila je velika šampionka kinematografije i pružala je priliku drugim glumcima, tako da sam joj jako zahvalan. Zahvalio sam joj mnogo puta. Ne znam jesam li joj poslao pravi, fizički dar zahvalnosti ali ne mogu da joj se dovoljno zahvalim – izjavio je on 2023. za E!news, prenosi Žena Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije