Društvo

"Nije mi ni na kraj pameti bilo da će crtež postati stvarnost" Malena Zorica (4) maštala da će njena majka roditi blizance, a nakon 2 mjeseca SREĆNA VIJEST stigla u porodicu

Zorica Polić (4) u maju prošle godine nacrtala je svoju majku sa dvije bebe u stomaku.

"Nije mi ni na kraj pameti bilo da će crtež postati stvarnost" Malena Zorica (4) maštala da će njena majka roditi blizance, a nakon 2 mjeseca SREĆNA VIJEST stigla u porodicu
FOTO: VLADIMIR LOJANICA/RAS SRBIJA

Dva mjeseca poslije, njena majka otkriva da je trudna i da nosi blizance.

Bračni par Polić iz Petrovog sela kod Nove Topole, 5. marta ove godine, postao je bogatiji za dva dječaka.

Zanimljivo je da je njihova prva radost, četvorogodišnja kćerka Zorica, priželjkivala braću blizance i prije nego što će majka saznati da je u drugom stanju.

Violeta Polić-Paspalj, dvadesetpetogodišnja majka troje djece, ispričala je priču koja je ostavila u čudu cijelu njihovu porodicu i okolinu.

Mala Zorica je, kaže sagovornica, u maju prošle godine iz vrtića donijela crtež na kojem je naslikala dvije bebe u majčinom stomaku.

Violeta kaže da joj je, u tom trenutku, crtež bio simpatičan, ali ga nije uzimala “za ozbiljno“ i spremila ga je za uspomenu sa ostalim stvarima koje pravi djevojčica.

Nije mi bilo ni na kraj pameti da će njen crtež postati stvarnost. Sjećam se tog dana, nisam pridavala posebnu pažnju svemu tome. Zorica je često crtala i maštovita je curica, tako da smo svi pomislili da je to još jedan crtež u nizu – rekla je Violeta.

Dva mjeseca nakon Zoričinog crteža srećna vijest je stigla u porodicu Polić, ovoga puta zvanično. Zorica je sve to već znala, priča njena majka.

-Saznajem da sam trudna. Šokirana sam i srećna. Muž i ja tada još nismo znali da su u pitanju dvije bebe, ali smo čak i tada bili u čudu da je Zorica naslutila trudnoću. Kada sam uradila prenatalni test, saznali smo da je u pitanju blizanačka trudnoća – priča ponosna majka.

Dodaje da je tada bila u potpunom šoku da se uopšte i ne sjeća dolaska do automobila u kojem ju je čekao muž.

Pročitajte još

Ispunjena želja

Nakon srećnih vijesti Violeta je, kako kaže, u čudu počela tražiti crtež kćerke. Kada ga je našla, preplavili su je snažni osjećaji. Priča da je od tog momenta svijet počela gledati drugim očima.

-Muž i ja smo nedugo poslije saznanja o bliznacima sjeli da razgovaramo sa našom kćerkom. Saopštili smo joj da je mama trudna i da će dobiti dvije seke ili bate. Ona uopšte nije bila iznenađena – priča ova majka.

Trudnoća

Sagovornica je ispričala kako je Zorica tokom čitave trudnoće bila nježna i brižna prema njoj i braći u stomaku.

Kada su blizanci došli kući, ističe, Zorica je bila presrećna i sada koristi svaku priliku da se brine o Danilu i Dejanu, piše ALOonline.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu