Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NIJE SAMO ON USPJEŠAN Rođena SESTRA srpskog košarkaša ne voli da se hvali, a ITEKAKO ima čime

Zabava
Autor:

Foto: Tamara Jarić/ Instagram

Ime košarkaša Marka Jarića zahvaljujući njegovim sportskim uspjesima poznato je daleko van granica Srbije, međutim on nije jedini član porodice Jarić koji je postigao uspjeh na svjetskoj sceni.

Tamara Jarić, Markova rođena sestra, već godinama se uspješno bavi modnim dizajnom, a svoje poslovanje proširila je van granica Srbije, te svoje kreacije prikazuje i u svijetu.

Više od 15 godina živi na relaciji Italija-Amerika-Srbija, a iako iza sebe ima brojne uspješne revije, nikada nije voljela da se eksponira u javnosti. Intervjue daje rijetko, a u jednom od njih osvrnula se i na bivšu snajku Adrijanu Limu, sa kojom je ostala u odličnim odnosima i nakon što su se ona i Marko razveli i istakla da je veoma vezana za svoje sestričine Valentinu i Sijenu, navodi Blic.

– Mnogo sam vezana za njih. Provele smo divno ljeto zajedno. Bile smo najprije u Porto Montenegru, a zatim na Ibici. Sjajno smo se provele. Valentina jako liči na Adrijanu, dok je karakterno ista Marko. Ja često volim da kažem kako je pokupila najbolje od oba roditelja. Sita se s njom svaki put ispričam i ismijem jer je jako zabavna. Za nju sam posebno vezana jer sam živjela u Americi kada je ona rođena. Stalno sam bila kod njih i s njom sam provodila mnogo vremena – rekla je Tamara za Blic prije nekoliko godina.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO