Kultura

“Niko ne zna koliko je vremena ostalo” Porodica Brusa Vilisa stalno provodi vrijeme sa njim, a jedan detalj je posebno potresan

Slavni glumac Brus Vilis bori se sa frontotemporalnom demencijom, koja mu je dijagnostikovana ranije ove godine.

“Niko ne zna koliko je vremena ostalo” Porodica Brusa Vilisa stalno provodi vrijeme sa njim, a jedan detalj je posebno potresan
FOTO: WILL OLIVER/EPA

Izvori su otkrili kako izgleda svakodnevica holivudske zvijezda čija porodica insistira na jednoj stvari. Milioni fanova šalju podršku junaku akcionih filmova.

Njegova supruga Ema Heming Vilis javno podržava borbu protiv ove bolesti sa ciljem da pomogne onima koji su u istoj situaciji.

Brus Vilis provodi dane sa suprugom Emom Heming Vilis i bivšom suprugom Demi Mur, i sa pet kćerki, koje je dobio u ta dva braka.

– Kada je Brusu Vilisu postavljena dijagnoza, svi su se okupili kako bi njegovo sjećanje na porodicu ostalo netaknuto. Svi su tu. Ovo iskustvo ih je zbližilo – ispričao je izvor i poručio: 

– Niko ne zna koliko je vremena preostalo Brusu, pa upijaju svaki trenutak koji provode sa njim  – rekao je.

Prema riječima izvora, u porodici su svi fokusirani na Brusa Vilisa koji je je imao “znatno više loših dana nego dobrih” u posljednjih nekoliko mjeseci.

Drugi izvor dodao je da četvorostruki dobitnik Zlatnog globusa “ima njegu 24 sata dnevno, ali je barem jedan član porodice uvijek pored njega”.

Pročitajte još

Slavni Brus Vilis (68) provodi i dosta vremena sa unukom Luetom, koju je njegova kćerka Rumer dobila u aprilu ove godine.

– Rumer želi da bude sigurna da će Lueta upoznati Brusa. Ona želi da njen otac bude uključen u život svoje unuke. To je vrlo posebna veza – poručio je izvor, prenosi Page six.

Brus Vilis sa glumicom Demi Mur (61) sa kojom je bio u braku od 1987. do 2000. godine ima kćerke Rumer (35), Skaut (32) i Talulu (29). Sa drugom suprugom Emom (45) kojom se oženio 2009. dobio je kćerke Mejbel (11) i Evelin (9).

Vilis i Ema Heming Vilis koja je nedavno dala dirljiv intervju, obnovili su bračne zavjete na desetogodišnjicu braka, ubrzo su se javili njegovi problemi sa zdravljem. U martu 2022. porodica je saopštila da glumac boluje od afazije, a prije 10 meseci dijagnostikovana mu je frontotemporalna demencija. Nedavno je sa porodicom proslavio Dan zahvalnosti.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije