Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Novac se LIJEPI za ova četiri horoskopska znaka, a oni ga i NAJVIŠE TROŠE

Zabava
Autor:

Foto: Shutterstock

Neki ljudi odlično raspolažu sa novcem, a neki troše bez razmišljanja i iz mjeseca u mjesec se krpe do sledeće uplate na račun.

Astrolozi tvrde da na način na koji raspolažete novcem utiče i horoskop, a ovi znakovi su ozloglašene u trošenju.

Vaga

Vage uživaju u šopingu i često troše novac na stvari koje im uopšte nisu potrebne. Kada nešto žele, sklone su da bez razmišljanja na to potroše i više nego što bi trebalo i mogu, a zbog te navike se gotovo svakog mjeseca dovode do ivice bankrota.

Strijelac

Strijelci obožavaju izlaske i druženje, a u društvu su uvijek prvi koji će častiti. Iako novac češće troše na druge nego na sebe, to najčešće rade bez razmišljanja o budžetu zbog čega često ostanu bez novca prije plate.

Lav

Za razliku od strijelca, lavovi novac obično troše isključivo na sebe, a vole da se časte i stvarima koje ne mogu da priušte. Spa tretmani, dizajnirana garderoba, putovanja… Osobe rođene u ovom znaku ne mare za svoj budžet i maksimalno uživaju u životu sve dok na naplatu ne sjednu računi koje ne mogu da podmire.

Blizanci

Blizanci su uglavnom jako spontani i ne razmišljaju na duge staze, što ih čini i najneodgovornijim horoskopskim znakom kada je u pitanju novac. Toliko su neoprezni s novcem da su u stanju da potroše cijelu platu za samo jedan dan i češće su u novčanim problemima u odnosu na druge horoskopske znake.

(Blic Žena)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO