Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NOVI DETALJI NAPADA ZAPREPASTILI SVE “Slobu je odvezla POLICIJA, a Kiju HITNA POMOĆ”

Zabava
Autor:

Foto: Petar Dimitrijević, Predrag Dedijer/RAS Srbija

Kija Kockar i Sloba Radanović postali su glavna tema domaćih medija nakon što je pjevačica i pobjednica Zadruge 1 u srijedu, 16. oktobra, oko pet časova ujutru nožem napala svog bivšeg muža u njegovom stanu. Komšije pjevača sada su ispričale da su posljednjih mjeseci često viđale Kiju u Slobinom stanu, ali i još jednu djevojku koja je dolazila sa djetetom, a otkrili su i šta su čuli u vrijeme kada se desio napad.

– Lijep je mladić, normalno je da ga djevojke traže. Ima jednu sa kojom ga viđam već dva-tri mjeseca. Ona je visoka i ima dugu crnu kosu i malo dijete, koje često dovodi sa sobom. Mi iz zgrade mislimo da mu je to djevojka. Valjda je razvedena jer dijete je njeno – rekla je Slobina komšinica Zlata za Alo.

Druga komšinica opisala je šta se dešavalo 16. oktobra u ranim jutarnjim satima, kada je Kija upala u Slobin stan i napala ga.

– Komšije su čule viku i dreku iz njegovog stana. Neki su čak vidjeli i kako Slobu odvoze policijskim kolima, a nju kolima Hitne pomoći. Međutim, ja to nisam vidjela ni čula jer živim na višim spratovima. Ali vjerujem da sve što kažu komšije je tačno, pošto se poklapa sa onim što sam čitala u novinama – navela je ona za pomenuti list.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO