Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“O MENI BRUJI SVIJET Hloverka je nazvala Karleušu CAJKOM, a pjevačica joj NIJE OSTALA DUŽNA

Zabava
Autor:

Foto: @karleusastar / Instagram screenshot

Jelena Karleuša oglasila se na Instagramu nakon što je direktorka Turističke zajednice Makarske Hloverka Novak-Srzić prozvala privatne poduzetnike koji “dovode Karleuše svih fela”.

Pjevačica je putem storija odgovorila na prozivke bivše HRT-ove novinarke.

– Čitam da se neka starija gospođa iz Turističke organizacije Makarske ljuti što sam tamo imala nastup, nazivajući me “cajkom”. Cajka je pogrdan naziv za ženu koja se bavi muzikom iz Srbije. Valjda je vrijeme, “gospođo”, da se manete fašizma i šovinizma i seljačke zadrtosti te da se malo edukujete ko sam ja.

Foto: Instagram screenshot

Ne bruji Makarska o meni, kako kažete, bruji cijeli svijet. Ne zato što sam “cajka” već zato što sam zvjezdetina koju vole milioni i van granica Balkana, a Vi… Vi ste, “gospođo”, jedna obična prosta malograđanka i zbog takvih kao što ste Vi su u Hrvatskoj plaže poluprazne.

Manite se mržnje i politike jer ste doku**** s tim “i Bogu i narodu”. Mlade ljude zabole za to, samo se još Vi u Vašoj staroj glavi dijelite na “Nijemce, partizane, četnike, ustaše” itd. I da, hvala Makarskoj na divnom druženju – zaključila je Karleuša, poznata po svojim javnim istupima bez dlake na jeziku.

(Avaz)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO