Zabava

O njoj svi pričaju, a ne znaju da je LIJEPA voditeljka bila NAJVEĆA NADA Srbije u jednom sportu

Nedavni intervju koji je Jelena Joksimović vodila sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem je podigao ogromnu prašinu u Srbiji. Mnogi su je hvalili kako je pitanjima “iscijedila” predsjednika, a drugi da je bila previše opuštena i ležerna.

O njoj svi pričaju, a ne znaju da je LIJEPA voditeljka bila NAJVEĆA NADA Srbije u jednom sportu
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Jedno je sigurno. Ona je “prva dama” TV novinarstva koja intrigira čitav region, a svoj posao radi veoma profesionalno. Naravno, u centar pažnje je dovodi i njen brak sa, uz Zdravka Čolića, najvećom muškom muzičkom zvijezdom Željkom Joksimovićem sa kojim ima i troje djece, piše Blic.

Ima besprekornu liniju i veoma nježnu građu tako da je informacija da je trenirala rukomet mnoge šokira. I ne samo to, nego je i tri godine zaredom proglašavana za najbolju mladu rukometašicu Srbije.

Rukomet sam trenirala osam godina. Kada su sve djevojčice išle na ritmičku gimnastiku, balet… moje drugarice i ja smo izabrale rukomet. Radnički nam je bio blizu i tako smo iz radoznalosti počele da treniramo. Međutim, meni se to dopalo. Tada smo vodile život pravih sportista – pripreme dva mjeseca, dva puta dnevno treninzi, polagalo se mnogo nade u naš tim – Radnički. Tada sam imala deset kilograma više nego sada, tako da je bilo normalno da treniram neki sport, neženstven. Ali, kad je trebalo da se profesionalno bavim time, da potpišem ugovor koji me obavezuje nekoliko godina, prestala sam da treniram – rekla je jednom prilikom Jovana.

Karijeru je poslije Radničkog “nastavila” na BK TV, zatim na RTS, da bi uslijedili transferi na TV Pink i konačno TV PRVA gdje radi i danas.