Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ODBILI LEGENDARNE ULOGE Nije im bilo suđeno da glume u kultnim filmskim i televizijskim ostvarenjima

Zabava
Autor:

Foto: Shutterstock

Poznati srpski glumac Slobodan – Boda Ninković trebalo je da glumi lik Laze u filmu “Lepa sela lepo gore”, međutim on je tu ulogu odbio. Umjesto njega tu ulogu odigrao je Dragan Petrović Pele.

U čuvenoj seriji “Otvorena vrata” lik Voje trebalo je da igra Vojin Ćetković. S obzirom na to da je tad bio na početku karijere, smatrao je da nije dovoljno zreo za tu ulogu, pa ju je odbio. Nikola Đuričko ju je prihvatio i odigrao maestralno.

Miji Aleksić ponuđena je uloga starca Alekse u filmu “Ko to tamo peva”. Budući da je bio tada u ljubavnoj vezi sa dosta mlađom djevojkom, ona je bila protiv toga da igra ulogu starca, pa je iz tog razloga odbio poziv Slobodana Šijana da zaigra u njegovom kultnom ostvarenju. Izbor je pao na Miću Tomića, koji nije iznevjerio povjerenje reditelja.

Mnogi ne znaju da je lik Senke u “Nacionalnoj klasi” prvobitno bio ponuđen voditeljki Suzani Mančić, koja je u tom periodu kao “loto djevojka” bila megapopularna. Međutim, zbog ljubavnih scena ona je ovu ulogu odbila. Ovu ulogu je odigrala glumica Maja Lalević Piščević.

Zanimljiv podatak je i taj da je folk zvijezda Lepa Brena trebalo da igra ulogu Nine Andrejević u seriji “Bolji Život”. Zbog silnih turneja, Lepa Brena je odbila ponudu da se nađe legendarnoj seriji. Ova uloga je pripala Snežani Savić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO