Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Održana sjednica Gradskog odbora SP Banjaluka

Politika
Autor:

Foto: GOSP

Niz urađenih i predstojećih projekata i aktivnosti, porast broja članova i jedinstvo u partiji dobri su pokazatelj da će Socijalisti u Banjaluci nastaviti sa rastom, zaključeno je na sjednici Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka, koja je održana u prostorijama partije.

Pred članovima Gradskog odbora našao se izvještaj o radu između dvije sjednice, te prijedlozi i inicijative za predstojeće akcije i aktivnosti. Banjalučki Socijalisti su inicijatori i nosioci aktivnosti u kreiranjima pronatalitetnih politika i inicjativa na nivou Republike Srpske, a odlučeno je da se snažno nastavi sa podrškom institucijama Srpske u budućim projektima koji se tiču podsticanja rađanja.

Već u nedjelju, Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka organizovaće predavanje „Demografska obnova Srpske“ na temu uključivanja političkih subjekata u borbu za povećanje nataliteta i mjera populacione politike, a to je, kako ističu, samo prva u nizu aktivnosti koje slijede.

– Iako smo između dvije sjednice imali sezonu godišnjih odmora, u partiji je bila radna atmosfera. U nedjelju organizujemo predavanje na temu mjera populacione politike, a u predstojećem periodu organizovaćemo niz aktivnosti koje će za cilj imati podsticanje pronatalitetne politike i donošenje konkretnih mjera za poboljšanje demografske situacije u Srpskoj. Imamo veliku podršku rukovodstva partije na čelu sa predsjednikom Petrom Đokićem i uvjeren sam da na ovaj način, vrijednim radom i jedinstvom, možemo postići još mnogo toga – istakao je predsjednik Gradskog odbora Goran Selak.

Foto: GOSP

Socijalisti su nedavno predstavili i projekte za razvoj grada Banjaluka do 2025 godine na sastanku sa gradonačelnikom Igorom Radojičićem, a prije toga održan je i radni sastanak sa Centrom za razvoj sela, Gradskom razvojnom agencijom i Turističkom organizacijom povodom predstavljanja projekata za razvoj Manjače.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO