Kultura

OGROMNO INTERESOVANJE ZA EGZIT “Planuo” dio ulaznica, u utorak pao festivalski sajt

Festival Egzit saopštio je danas da je "ogromno interesovanje fanova iz Srbije i cijele Evrope" za jednodnevnim ulaznicama rezultovalo u utorak "rasprodajom prvog kontigenta za rekordnih šest minuta, i padom festivalskog sajta".

OGROMNO INTERESOVANJE ZA EGZIT “Planuo” dio ulaznica, u utorak pao festivalski sajt
FOTO: FOTO: EXIT FESTIVAL/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Kako je navedeno, i nakon povećanja cijena “navala nije jenjavala, što je dovelo do prodaje nove ograničene količine ulaznica za subotu, 10. jul, dok je Egzitov sajt zbog ogromne posjete otežano radio cijelog dana”.

– Obaranje rekorda, pa onda i našeg sajta, najbolje pokazuje koliko su ljudi željni da se nakon svih ograničenja i zabrana u julu svi ponovo okupimo, i simbolično vratimo život životu. Očekujemo da, kao i na prvom Egzitu, dođe do katarze nagomilane i potisnute energije, što će pružiti iskustva i uspomene za cijeli život – saopštio je Egzit.

Iz festivala su naveli da je trenutno u ponudi ograničena količina jednodnevnih ulaznica po promo cijeni od 50 KM, uz 40 odsto popusta.

Novosadski Egzit biće održan od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a nastupe su potvrdili David Geta, Sabaton, Nina Kravic, Tiga, Solomun, Ameli Lens, Masio Pleks, Satori, Amira Medunjanin, Buč Kesidi i brojni drugi izvođači.

Prihvati notifikacije