Zabava

Oko nje SUVI LUKSUZ: Ovako Ceca ljetuje u Budvi sa Anastasijom, iznajmile brod i plažu (VIDEO)

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović boravi u Crnoj Gori, a nakon spektakularnog nastupa slobodno vrijeme koristi za odmor i uživanje. Iskoristila je sve blagodeti Budve, iznajmila plažu ali i brod, pa uživala sa kćerkom Anastasijom i prijateljima, među kojima je i pjevačica Marina Visković.

Oko nje SUVI LUKSUZ: Ovako Ceca ljetuje u Budvi sa Anastasijom, iznajmile brod i plažu (VIDEO)
FOTO: GORDAN JOVIĆ, NIKOLA RISTIĆ/RTS /USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Ceca je u Crnu Goru otišla zbog nastupa, ali i da bi napravila predah od svakodnevnih obaveza i malo odmorila. Poznato je da folk diva posjeduje vilu na Kipru koja joj pruža udobnost i privatnost, pa ne čudi što je upravo tu lokaciju birala da se opusti sa porodicom i u Crnoj Gori nije ljetovala godinama. Ipak, kako je ovog puta otišla u Budvu zbog nastupa, rešila je da povede prijatelje pa da i uživaju par dana, spoje lijepo i korisno, a na privatnosti je insistirala i ovog puta – otkriva izvor i dodaje:

FOTO: CECA RAŽNATOVIĆ/INSTAGRAM
FOTO: CECA RAŽNATOVIĆ/INSTAGRAM

– Anastasiji se ideja dopala, a Ceca nije krila oduševljenje što će imati slobodno vrijeme koje će provesti samo sa kćerkom. Poznato je koliko su bliske, tako da im je ovo putovanje dobrodošlo. Folk diva je zarad privatnosti iznajmila jednu privatnu plažu u Budvi, pridružili su im se prijatelji, među kojima je i pjevačica Marina Visković. Kiša im nije pokvarila lijepo vrijeme, svi su bili sjajno raspoloženi, a nemoguće je odlučiti ko izgleda bolje u kupaćem, majka ili ćerka. Obe su zgodne i njegovane, vidi s eda su i tokom pandemije vpodile računa o treninzima i ishrani.

Ceca je riješila i da iznenadi sve, pa je jedan dan iznajmila brod i organizovala krstarenje.

– Ovaj odmor su organizovali tako da sve podrede svom užitku. Ceca je došla na ideju da iznajmi brod za družinu, naravno da su to svi odmah prihvatili. S obzirom na to da su ovih par dana sjajno proveli, ne bi čudilo da Ražnatovićeva ponovo odluči da odmor provede baš u Crnoj Gori – zaključio je naš izvor.

Prihvati notifikacije