Zabava

Olju vole poznate dame: Nekadašnja voditeljka uplovila u dizajnerske vode

Nekadašanja voditeljka Olja Crnogorac uplovila je u dizajnerske vode. Već četiri godine vrijedno radi na brojnim odjevnim komadima koji su za kratko vrijeme oduševili brojne javne ličnosti.

Olju vole poznate dame: Nekadašnja voditeljka uplovila u dizajnerske vode
FOTO: MONTENEGRINA_O/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Rijaliti pobjednice Luna Đogani i Iva Grgurić, pjevačica Slađa Allegro i Tijana eM, djevojke iz grupe „Hurricane“, pjevačica Katarina Ostojić Kaja samo su neke od poznatih dama koje nose haljine sa Oljinim potpisom.

– Nisam zavisna od trendova. Kada vidim da je nešto ultra moderno, baš namjerno ne želim to da nosim i da budem uniformisana. Nosim stvari koje su mi udobne, koje ističu ženstvenost, figuru… Želim da budem jedinstvena i da moj stil bude prepoznatljiv, pa makar nije po tim “modnim pravilima”- izjavila je Olja za beogradske medije.

Njen brend nosi naziv “Montenegrina” koji nenamtljivo godinama gradi.

– Trudila sam se uvijek da djevojkama koje nose moje modele dam ono najbolje, a to je unikatne haljine koje su izrađene od materija iz Libana, specijalan rad koji se ne može naći na našem tržištu. Veliki broj žena za brojne svoje događaje dolaze kod nas kako bi izabrale haljinu za maturu, vjenačanje, rođendane – objasnila je kreatorka, a potom dodala:

– Odjevni komadi “Montenegrina” idu u dva pravca, kežual ležerna večernja toaleta i unikatne haljine koje se prave u malim serijama – rekla je Olja Crnogorac, piše Blic.

Prihvati notifikacije