Kultura

ON JE ZA SVE KRIV Otkrivena istina o sceni Ivana Bosiljčića sa Slobodom Mićalović koja je napravila pometnju na mrežama

Glumci Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić napravili su pometnju na društvenim mrežama zbog trejlera iz filma “Jorgovani” reditelja Siniše Cvetića, koji će premijerno biti prikazan na ovogodišnjem Festu, u okviru takmičarskog programa.

Ivan Bosiljćić i Sloboda Mićalović
FOTO: FOTO: ADRIA FILM/YOUTUBE/SCREENSHOT

Scena u kojoj Boba Mićalović i Ivan Bosiljčić pjevaju hit Dina Merlina i Vesne Zmijanac „Kad zamirišu jorgovani“ ne bilježi samo ogroman broj pregleda već i stvara ozbiljne polemike među fanovima.

Replika “Tišina, sad malo ona”, koju izgovara Bosiljčić, mnoge je podsjetila na scenu iz filma “Maratonci trče počasni krug” Slobodana Šijana.

Mladi autori Siniša Cvetić i David Jakovljević ovim potezom, kako tvrde na mrežama, napravili su omaž svom kolegi i akademiku Dušanu Kovačeviću i glumcu Bogdanu Dikliću, jer identične riječi: “Tišina, a sad malo ona” izgovara Mirko Topalović u “Maratoncima”.

Ipak, za ovu zavrzlamu nisi krivi mladi reditelj i scenarista, već Ivan Bosiljčić, koji je ovu repliku ubacio tokom snimanja.

Reditelju se dopala ova njegova improvizacija i ostala je u filmu.

Pročitajte još

Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić se poslije više od 15 godina ponovo zajedno obreli u glavnim ulogama jedne ljubavne melodrame.

Film “Jorgovani” prikazuje priču o dvoje poznatih glumaca koji se susreću jedne večeri na dodijeli nagrada za najbolju domaću seriju godine. Pored njih, prisutni su i ostali članovi filmske ekipe, koji publiku vode kroz zamršene odnose iz kojih postaje jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije