Zabava

"On mi je bio prvi, poslije njega niko neće postojati" Ovo je bivša žena Kristijana Golubovića sa kojom ima kćerku (FOTO)

Bivši učesnik "Zadruge" Kristijan Golubović, prevario je svoju suprugu Ivanu Veljković sa Kristinom Spalević u jednoj od prethodnih sezona pomenutog rijalitija.

Kristijan Golubović i Kristina Spalević
FOTO:

Naime, Kristijan je godinama u braku sa Ivanom Veljković, od koje se izgleda još uvijek nije razveo i sa kojom ima kćerkicu Veru, dok je nedavno sa novom partnerkom iz rijalitija Kristinom Spalević dobio sina Konstantina.

Ivana je Kristijana dugo čekala da izađe iz zatvora i sama je podizala njihovo dijete, a jedna njena izjava od prije nekoliko godina i brojnih spekulacija da ju je Golubović i u rijalitiju “Farma” prevario, šokirala je mnoge:

Kristijan Golubović sa ženom
FOTO: NENAD BOŽOVIĆ / RINGIER

– Volim mog čovjeka, on je sve moje, prvi i poslije njega niko neće postojati, čak i da ne budemo zajedno, on je jednom i zauvijek. I da me vara i prevari, dosta više, on će uvijek viđati Veru i mene, kad god poželi. On mene zna i ja njega, mi život dajemo jedno drugom. I da se zaljubio i da me je prevario, to ne znači da nas nikada neće vidjeti. Vidjeće nas kad god želi. Dosta više, ne dam svog muža – napisala je Kristijanova supruga na društvenoj mreži tada.

Kristijan Golubović sa ženom
FOTO: NENAD BOŽOVIĆ / RINGIER

S druge strane, Golubović je o braku sa Ivanom, prije javne prevare sa Kristinom pričao ovako:

– Sa Ivanom sam vjenčan u crkvi jednom i zauvijek! I za sto godina ću o njoj misliti da je najposebnija osoba u mom životu! Da bismo se crkveno razveli, treba patrijarh lično da nas rastavi, a ja na to nikada ne bih pristao – rekao je on za medije jednom prilikom.

Kristijan Golubović i Kristina Spalević
FOTO: SNEŽA KRSTIĆ / RINGIER

Nakon toga Kristina i Kristijan najavljivali su svoje vjenčanje, a pričalo se da će se gala svadba upriličiti ni manje ni više nego pred kamerama “Zadruge”, međutim do toga ipak nije došlo, a Kristina je takođe jednom prilikom pričala o njihovom vjenčanju i razvodu od Ivane.

– Objasnili su nam da to sve ide brzo i da se rješava za desetak dana. Isto veče smo poslali mejl u Nemačku, u Crkvu Svetog Save. Ostalo je da odemo u parohiju kojoj pripadam da se podnese pismeni zahtjev, i to se rješava do mjesec dana, tako da će Kristijan biti uskoro crkveno ili ti bračno slobodan čovjek. Kristijan sa Ivanom nije vjenčan u opštini, samo u crkvi, tako da ćemo nas dvoje da obavimo i jedno i drugo – poručila je Kristina, prenosi Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije