Magazin

Oni će naći pravu ljubav do kraja aprila: Ova 3 sudbinska horoskopska para konačno će se spojiti

Srodne duše su mnogo više od potencijalnog romantičnog partnera - one su duboko značajan saputnik čija ljubav nekad prevazilazi i sam život, prateći nas iz jedne inkarnacije u drugu. Iako može biti zastrašujuće kada shvatite da je pred vama osoba koja je potencijalno srodna duša, u isti mah, ne postoji ljepša stvar koja može tako obogatiti vaš život.

Muškarac i žena
FOTO: FREEPIK

A kako stvari stoje, ovaj april pojedinim znacima donosi upravo to susret sa onom pravom ili onim pravim. Astrolozi tvrde da je prava ljubav gotovo suđena za tri horoskopska para. Provjerite da li iste među njima.

Ovan i Škorpija

Kao iskusni putnici koji neustrašivo jure kroz život, Ovnovi su navikli da istražuju svijet, izazove, i da upoznaju zanimljive nove ljude.

Pročitajte još

Kao produžetak svog mentaliteta “putnika”, Ovnovi takođe traže i nešto više, krijući duboko usađenu emocionalnu želju za ljubavlju i društvom.

Pročitajte još

Put sa njima, ovog proljeća, ukrstiće Škorpije čiji nezavisni slobodan duh i radoznala priroda dobro ide uz Ovnovu promišljenost i introspektivne poglede.

Bik i Ribe

Iako se čini da imaju suprotne osobine ličnosti, Bikovi i Ribe poznati su po tome što gravitiraju jedni drugima iz različitih razloga.

Ribe žudeći za određenom ravnotežom u svom ličnom životu, vole stabilnost koju Bik donosi u prosječnu romantičnu vezu. S druge strane, Bikovi su fascinirani romantičnim sanjarenjem Riba, osobinom koja izaziva njihovu sopstvenu čvrstu logiku i rigidni pragmatizam.

Kao opšte pravilo, suprotnosti se uvijek privlače, što objašnjava zašto Bikovi i Ribe uvijek nalaze jedni druge u svojim različitim inkarnacijama.

Ljudi koji su rođeni na ove datume neće imati sreće tokom retrogradnog Merkura

Blizanci i Lav

Blizanci i Lavovi mogu biti razdvojeni stotinama hiljada kilometara, ali na neki način, uvijek će naći put jedno ka drugome.

Kao neko ko može dešifrovati karakter osobe iz samo jednog pogleda, Blizanci znaju da su pronašli svoju srodnu dušu čim stupe u interakciju s njima, zaljubljujući se na prvi pogled prije nego što ih njihov partner uopšte predstavi. Nasuprot tome, Lavovi prosperiraju na divljenju i pažnji, uzvraćajući Blizancima svoju naklonost svojim vlastitim koketnim ponašanjem.

Sa ljubavlju koja sija istom vatrom kao i prije mnogo života, ova dva znaka provode veći dio svojih života tražeći jedno drugo.

Kao rezultat toga, kada se konačno sretnu, ne propuštaju priliku da nadoknade izgubljeno vrijeme, posvećujući se svojoj vezi sa nepokolebljivom strašću, prenosi Wanted.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu