Zabava

ONI SU REKORDERI RIJALITIJA Godinama žive ispred kamera, to im je druga kuća, a on se ne skida sa ekrana 16 godina

Popularni pčelar iz Kupinova, Miki Đuričić apsolutni je rekorder kada je u pitanju vrijeme provedeno pred kamerama rijaliti programa.

ONI SU REKORDERI RIJALITIJA Godinama žive ispred kamera, to im je druga kuća, a on se ne skida sa ekrana 16 godina
FOTO: MILAN ILIĆ, SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Mikija Đuričića domaća javnost upoznala je u rijaliti programu “Veliki brat” 2006. godine, a u istom rijalitiju pojavio se potom i 2010. Svoju rijaliti karijeru nastavio je u “Farmi 5” 2013. godine, da bi potom ušao u “Maldive” 2015, a potom i “Parove” iste godine.

Od 2017. deo je “stalne postavke” rijalitija Zadruga, a sada se sprema i za ulazak u šestu sezonu. Miki je nedavno otkrio da mu je novac motiv za boravak u rijalitiju, budući da napolju te pare teško može da zaradi.

– Taj novac koji ja zaradim u rijalitiju ne bih mogao da zaradim napolju. Nije napolju tako sjajno i bajno. Može da se zaradi, ali ne toliko – priznao je Miki.

Pjevač Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića jedan je od rijaliti učesnika sa “najdužim stažom” u ovom televizijskom formatu. Već godinama smo u prilici da pratimo njegovo učešće u različitim rijaliti programima – 2013. godine postao je dio “Farme 5”, nakon čega se pridružio učesnicima i u šestoj i sedmoj sezoni ovog rijalitija (2015. i 2016. godina).

Od 2017. godine, tačnije od prve sezone, redovan je učesnik Zadruge, a kako je nedavno ispričao pred kamerom Blica, smatra se “domaćinom Bijele kuće”, a imanje u Šimanovcima smatra svojom “drugom kućom”. Kako je nedavno istakao, u rijalitijima je proveo čak 64 mjeseca, a tu ne planira da se zaustavi, budući da se sprema za ulazak u šestu sezonu Zadruge.

Pročitajte još

Jovana Tomić Matora dobila je status rijaliti igrača kada se pojavila u trećoj, a potom i četvrtoj sezoni “Parova” tokom 2015. godine. Po završetku četvrte sezone napravila je malu pauzu, da bi potom 2017. godine ušla u Zadrugu 1 u kojoj je učestvovala i svake sljedeće godine. Matora se sada priprema za ulazak i u novu, šestu sezonu.

Dalila Dragojević prvi put se javnosti predstavila u četvrtoj sezoni rijalitija “Parovi” 2015. godine, a učešće je nastavila i u petoj i šestoj sezoni, kada je osvojila prvo, odnosno drugo mjesto. Rijaliti karijeru potom je nastavila u Zadruzi, a prvi put je postala dio ovog rijalitija 2018. godine, tačnije u trećoj sezoni. Nakon toga smo je gledali i tokom četvrte, a potom pete sezone, gdje je osvojila drugo mjesto.

Miljana Kulić početkom 2015. godine ušla u rijaliti „Maldivi“, međutim tamo se zadržala samo šest dana, a krajem iste godine ušla je u „Parove“. Početkom 2017. godine ulazi u novu sezonu Parova, gdje je uplovlila u vezu sa Ivanom Marinkovićem i sa njim pred kamerama ostala trudna. Nakon toga dobija ponudu da se pridruži rijalitiju Zadruga 2017. godine, a nakon prve sezone postaje stalni učesnik čije učešće se ponavlja iz sezone u sezonu.

Uz nju dio ovog rijalitija postaje i njena majka Marija, ali i sin Željko, koji, doduše, u Zadruzi boravi u odvojenim prostorijama koje nisu pokrivene kamerama. Kako prenose domaći mediji, Miljana će se, po izlasku iz bolnice u kojoj boravi nakon komplikacija operacije želuca, pridružiti takmičarima i u šestoj sezoni.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije