Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“OPAMETIO SAM SE!” Darko Lazić ispričao jezive detalje saobraćajke i šta se ZAREKAO

Zabava
Autor:

Foto: Vladimir Živojnović/RAS Srbija

Darko Lazić vratio se na mjesto saobraćajne nesreće, koju je doživio 23. oktobra 2018. godine.

Darko je tada jedva izvukao živu glavu, a sada kaže da se opametio i da javno obećava da više nikad neće pijan ni umoran sjesti za volan.

– Ničeg se ne sjećam, ali rekli su mi da sam ispao iz automobila u punoj brzini. Ležao sam bez svijesti na njivi, a auto se zaustavio 50 metara dalje od mene. Prevrne mi se želudac kada prođem ovim putem! Vrati mi se film kroz kakve muke sam prolazio zbog nesreće. Zato izbjegavam ovdje da prolazim – rekao je Darko za Informer, kada je stigao na njivu pored Brestača, gdje se dogodila saobraćajka.

On je potom ispričao sve detalje koji su prethodili udesu.

– To veče sam ranije legao da spavam jer sam prethodno radio četiri noći zaredom. Međutim, pozvao me je drug na jedno slavlje i ja sam ustao i obukao se, jer nisam želio da ga odbijem. Kod njega sam popio četiri rakije, što je “ništa” za onog ko može dosta da popije. Potom sam krenuo kući. Odvezao sam druga u Pećince i nastavio za Brestač. U jednom momentu mi se mnogo prispavalo, pa sam stao kraj puta i otvorio krov kako bi me hladan vazduh presjekao. Ali bilo mi je mnogo hladno, pa sam ga zatvorio i pustio grijanje. E to me je “ubilo”. Nakon toga se bukvalno ničega ne sjećam – priznao je on.

Kaže da sada nije isti.

– Opametio sam se! Zarekao sam se da nikad više neću pripit ni umoran sjesti za volan. Morao sam da dotaknem dno da bih poletio. Više ne živim buran život. Povukao sam se na selo, završavam kuću u kojoj ću živjeti sa Marinom i Aleksejom. Uživam u vremenu koje provodim sa suprugom i sinom. Porodica me izvukla iz pakla. Za mene nema više jurnjave, lažnih ljudi, “partijanja”, poroka i svega što me je dovelo do toga da za dlaku izbjegnem smrt. Zahvalan sam što sam dobio drugu šansu i ne želim da je prokockam. Možda drugi put ne bih imao ovoliko sreće – rekao je na kraju Lazić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO