Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OPLELA PO GASTOZU Luna priznala da su vodili ljubav, ali je poručila da je saznala sve

Zabava
Autor:

Foto: TV Pink Screenshot

Luna Đogani preko Milana dobila je poruku od Gastoza da treba da se čuva Jovane Tomić Matore, a odmah nakon toga je oplela po reperu sa kojim je kratko bila u romansi.

Naime, Luna Gastozovu poruku nije ozbiljno shvatila niti je ikada i pomislila da joj cimerka nešto loše sprema. Sve to istakla je za crnim stolom, pa oplela po Gastozu, što je mnoge ostavilo u čudu.

– Nije me zabrinula nimalo (poruka). On je meni rekao da mi je Gastoz poručio da se sklonim od Matore, jer mi ona nešto sprema. Ja sam samo klimnula glavom, poslije sam odmah rekla Jovani da ona zna… Šapnula sam joj, ona je bila u čudu. Jovana mu je to rekla tek kad je krenuo kući, on je rekao da to nije rekao na taj način. Jovana je posljednja osoba koja bi meni nešto uradila, to sam iskulirala – objasnila je Luna pa istakla da je stvarno ne zanima o čemu se tu radi, niti da će je zanimati kada bude napustila rijaliti imanje.

– Jovana je posljednja osoba u koju bi trebalo da sumnjam. Da je htjela da uradi nešto već bi odavno uradila. Ne mislim da je to dobronamjerno. Ili Milan to laže, ili je on (Gastoz) slagao. Neće me zanimati ni poslije, ja sam sa tim čovjekom završila svakako. Saznala sam šta je radio poslije žurke ovdje, ološi – marš iz mog života! Mi smo bili u Turskoj, on mi je pokazao poruku koju je Jovana poslala, on je i te kako dvolična osoba… – govorila je ona bez trunke kolebanja, iako je nedavno pričala da je on njen prijatelj.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO