Hronika

"Ostaje samo nada da će naći spokoj" Prijatelji se potresnim porukama opraštaju od tragično stradale mlade balerine Anastasije (19)

Mlada balerina Anastasija Jocev (19) preminula je juče u Urgentnom centrom nakon tri dana borbe ljekara za njen život.

"Ostaje samo nada da će naći spokoj" Prijatelji se potresnim porukama opraštaju od tragično stradale mlade balerine Anastasije (19)
FOTO: FACEBOOK / SCREENSHOT

Ona je ujedno i treća žrtva teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u subotu na ulasku u Alibunar.

Anastasija je preminula na dan kada su dva prijatelja sa kojima je bila u vozilu sahranjena.

Od nje se opraštaju prijatelji na društvenim mrežama.

– U teškim trenucima kada gubimo vjeru i ne pronalazimo ni najmanje riječi utjehe, ostaje nam nada da će naši mladi pronaći svoj spokoj. Oni su bili osobe koje su pružale pomoć uvijek kada je bila potrebna, ali i kada nije – jer su podrazumijevali da poznanici, prijatelji i mještani treba jedni drugima da daju podršku.

Daju podršku, uskoče da pomognu u organizaciji naših manifestacija, sportskim druženjima i radnim akcijama. A najljepše od svega je što su to radili veselog i iskrenog srca, zbog čega su nam druženja, tereni i kafići u selu postala omiljena mjesta okupljanja, a sada i mjesta sjećanja.

Godina u našem selu počela je teško.Najiskrenije saučešće porodicama, rodbini i prijateljima stradalih drugara Zorana,…

Posted by Negujmo Alibunar on Wednesday, February 16, 2022

Sve i da nismo poznavali ove mlade osobe i da nisu bili aktivan dio naše zajednice, tuga, bol i ojsećaj nepravde ne bi bili ništa manji. Bijes i nemoć su opravdana osjećanja svakog od nas.

Kao što smo pokazali zajedničku snagu i solidarnost u najtežim trenucima, tako je i na svima nama da zajedno i zauvijek održimo sjećanja na naše drugare i drugaricu – stoji u jednoj Fejsbuk objavi.

U međuvremenu, prikuplja se i pomoć za sahranu mlade balerine iz Alibunara. Na sajtu Gofundme stoji objava prijateljice njene porodice u kojoj se mole svi za prikupljanje novčanih sredstava za sahranu Anastasije.

Pročitajte još

– Ja sam najbolja prijateljica njene majke od prvog razreda. Ona je imala dvije predivne kćerke. Starija Anastasija je imala 9 godina, prelepa, pametna djevojka nevjerovatna balerina koja je tragično preminula u saobraćajnoj nesreći sa dva njena prijatelja – stoji u objavi u kojoj dalje moli za bilo kakvu finansijsku pomoć porodici u ovim teškim trenucima.

Anastasija je bila u automobilu sa svoja dva prijatelja. Prema riječima svjedoka, kola su se kretala iz Vladimirovaca velikom brzinom, kada su naletjela na traktor.

Udarac je bio strahovit, automobil se zapalio, a traktorista, koji je i sam povrijeđen u nesreći, uspio je da iz buktinje izvuče troje putnika. Na mjestu je poginuo vozač koji je izgorio u kolima, a na putu do bolnice preminuo je i jedan od putnika. Te stravične noći poginuli su Zoran A. (32), Vladimir M. (29).

Kako Telegraf piše, iako su se kretali u istom smjeru, a traktor razvijao brzinu od oko 50 km/h, u kontaktu dva vozila automobil je potpuno smrskan,. Nedaleko od mjesta nesreće policija je pronašla zadnji desni točak. Po svemu sudeći on je otpao od siline udarca.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu