Zabava

"OSTAJEM PRI SVEMU ŠTO SAM REKLA" Maja otkrila da li se viđa sa Janjušem

Bivša zadrugarka Maja Marinković otkrila je da pokušava da nastavi život tamo gdje je stao prije „Zadruge 3”, ne želi više konstantne svađe i prepirke sa Markom i tvrdi da nemaju kontakt.

"OSTAJEM PRI SVEMU ŠTO SAM REKLA" Maja otkrila da li se viđa sa Janjušem
FOTO: TV PINK/SCREENSHOT
Maja Marinković

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš imali su burnu romansu u „Zadruzi 3” dok je bivšeg košarkaša supruga Ena čekala napolju.

Maju su mnogi stavili na stub srama, a nakon raskida sa Janjušem njihov nekadašnji cimer Marko Đedović optužio ju je da sve laže, te i da njihova veza nije završena i da su zajedno viđeni u jednom restoranu. Dodao je da ga je Maja pozvala da joj pošalje Janjušev broj, te da je tada plakala kao kiša. S druge strane, Maja tvrdi da to nije tačno.

– Niti se viđamo niti se čujemo, stvarno nismo zajedno. Vjerovatno je ljudima interesantna naša priča, pa se kače za to stalno. Teško mi je uopšte da se vraćam na tu temu, ostajem pri svemu što sam rekla ranije, nema ništa od našeg mirenja – kaže Marinkovićeva, i dodaje da su je svađe iscrple, te da joj je odmor prijeko potreban:

– Nemam namjeru da pričam sa njim, nema tu šta dalje da se rješava. Neću da se svađam ni da budem na ratnoj nozi, šta je bilo bilo je, ne želim da se vraćam, hoću samo da idem naprijed. Nije mi prijatno zbog svega što se desilo, ja sam bila 100 odsto iskrena u tom odnosu od samog početka. Sada mi samo treba vremena da se odmorim od svega što se događalo, malo da se posvetim sebi.

FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE SCREENSHOT
FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE SCREENSHOT

Maja je nedavno sve šokirala kada je priznala da se čula sa Janjuševom ženom Enom, koju je pozvala preko telefona, a nije željela da kaže kako je došla do njenog broja. Na pitanje da li ju je ponovo pozvala i da li su imale bilo kakav kontakt, bila je kratka:

– Nisam se čula sa njom od tada, ne.

Na pitanje da li bi ušla u „Zadrugu 4” ukoliko bi čula da će jedan od učesnika biti upravo Marko, nije mogla da se odluči:

– Iskreno, sada ne znam… O tom – potom, pa kako bude. Vidjećemo sve – rekla je Maja, i otkrila svoje planove:

– Uskoro ću da snimim još jednu pjesmu, razmišljala sam o tome, ali nemam konkretan plan. Treba mi prvo da napunim baterije, pa ću da se posvetim karijeri.

Podsjetimo, Maja i Janjuš su posljednjih dana viđeni na istim mjestima i u istom društvu, ali su i nakon toga negirali da je došlo do pomirenja i da su obnovili vezu. Ipak, Marinkovićeva je otkrila da su imali intimne odnose u njenom stanu.

Majin otac Radomir Marinković Taki nije krio da ga je nasljednica razbjesnila vezom s oženjenim muškarcem, ali djeluje da su razgovorom ipak uspjeli sve da riješe.

– Pričali smo, u super smo odnosima. Bio je ljut, i to s pravom. Znam da me je puno podržavao, da je gledao i pratio sve što se dešavalo i nije mu bilo lako. Ipak je riješio sve da mi oprosti, dijete sam mu i voli me najviše. Sve je okej među nama, stalno se čujemo, viđamo – kaže Maja, piše Blic.