Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OSTAVILI JE BEZ RIJEČI Čuveni Grci je pozvali da zapjeva sa njima na bini, pa nastao HAOS (VIDEO)

Zabava
Autor:

Foto: Zoran Ilić/RAS Srbija

Pop zvijezda Ana Kokić nije od onih pjevačica koje na sva zvona trube o svojim uspjesima, iako bi za to imala veliko pokriće. Atraktivna pjevačica više voli da njena djela govore umjesto riječi, a tako je bilo i ovoga puta.

Naime, pjevačica je prije nekoliko dana otputovala za Atinu kako bi sa tamošnjom ekipom kompozitora dogovorila saradnju za novi projekat koji ima u planu. Kako saznajemo, popularni grčki autori radiće Anine nove pjesme koje će biti pravi bum.

Nakon završenih poslovnih obaveza, Ana je na poziv saradnika i prijatelja iz benda “Melises”, inače najpopularnijeg benda u Grčkoj, došla na njihov nastup, a jednom trenutku se latila mikrofona i zapjevala. Poznato je da na ovakvim nastupima umjetnika iz Grčke rijetko ko sa strane dobije priliku da pjeva, ali kako Kokićeva odlično poznaje grčku muziku, nije joj bio problem da otpjeva nekoliko pjesama.

Kada je publika ugledala na bini, pozdravili su je gromoglasnim aplauzom, a veliki broj pripadnika muške populacije poručio je korpe sa cvijećem kojim su Anu obasipali tokom nastupa, piše Blic.

Kada je otpjevala jednu od pjesama, frontmen grčkog benda je kleknuo na koljena i zahvalio se koleginici iz Srbije što je izašla da pjeva sa njim.

-Velika je čast što su me pozvali da pjevam sa njima. Oni koji su ikada pjevali na buzuki večeri, znaju da taj osjećaj zadovoljstva traje zauvijek – rekla je Ana.

U video snimku koji je Kokićeva objavila na svom Instagram nalogu, možete vidjeti kako je sve to izgledalo.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO