Zabava

OTVORILA DUŠU Ana Ivanović otkrila šta više ne želi u svom životu, ovo će RAZOČARATI MNOGE

Nekadašnja teniserka priznaje da sebe više ne bi mogla da zamisli u profesionalnom svijetu tenisa, ali da uživa da rekreativno igra ovaj sport sa Švajnijem, kome je najveći motiv da je jednog dana pobijedi.

OTVORILA DUŠU Ana Ivanović otkrila šta više ne želi u svom životu, ovo će RAZOČARATI MNOGE
FOTO: MARKO METLAS/RAS SRBIJA

Švajni, objašnjava ona, može da joj stane na crtu.

– Iskreno, on je dobar u tenisu, posebno ima dobar forhend, ali i dalje ga ne puštam da me pobijedi. Nama je jako zabavno kad igramo, jer je to naš zajednički hobi i uvijek se ludo zabavljavam kad igram protiv njega – poručila je Ana Ivanović, te dodala:

– Dosta je napredovao u posljednje vrijeme i dalje sanja da će me pobijediti jednog dana, ali mislim da se to neće dogoditi.

FOTO: ANAIVANOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHT
FOTO: ANAIVANOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHT

Iako i dalje sa istim žarom prati tenis i rekreativno ga igra, Ivanovićeva je istakla da je ne privlači da se vrati bijelom sportu, čak ni u funkciji trenera, piše Blic.

Pročitajte još

– Ne vidim sebe u budućnosti kao profesionalnog trenera, mogla bih da mentorišem igrače i pomognem im u nekom određenom vremenskom periodu, ali ne mogu da zamislim sebe da ponovo putujem toliko i budem odvojena od porodice – kaže Ana i priznaje da su joj stalna putovanja i najviše smetala tokom karijere:

– Uživala sam kao profesionalna teniserka jer sam radila nešto što volim. Bilo je sjajno što sam imala šansu da proputujem svijet i upoznam različita mjesta i ljude. Ali najgori dio u tenisu je upravo isti, što zbog silnih putovanja nemaš priliku da budeš kod kuće i ne znaš šta više da zoveš svojim domom. Stalno ti nedostaju prijatelji i porodica.