Kultura

Ovo je bila POSLJEDNJA ŽELJA njegove supruge: Nebojša Pajkić se oglasio povodom ŽURKE U BIJELOM

Pjevačica Zorana Pavić objavila je poruke koje joj je poslala pokojna Isidora Bjelica u kojima je napisala da želi da se nakon njene smrti organizuje žurka na kojoj će svi biti obučeni u bijelo, a sada se ovim povodom oglasio Nebojša Pajkić, Isidorin suprug.

Ovo je bila POSLJEDNJA ŽELJA njegove supruge: Nebojša Pajkić se oglasio povodom ŽURKE U BIJELOM
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Pingvi (nadimak koji je Isidora dala Zorani, prim. nov.), dobih nalaz, e, ne djeluje više j….. hemio, raste marker. Pokušaću još nešto, ali, po svemu sudeći, nema neke vajde. Elem, ne pišem ti da ti kukam jer u mom slučaju je to situacija koja je više dosadila i meni i Bogu i ljudima, nego htjela sam nešto da te zamolim, Pingvi. Pošto ne znam jesi li vidjela onaj moj virtuelni testament… Ja suviše volim ljude da bih bilo kog gnjavila da se zlopati da ide na tako neprijatno mjesto kao što je groblje, ili još, ne daj bože, neke smaračina akademije da se svi uguše od dosade elem, pošto si ti na čudan način bolje od svih mojih prijatelja kapirala i moj senzibilitet i humor, ovlastila bih te za jednu stvar – da, kad odem u vječna lovišta, organizuješ odličan “afterlajf parti” sa puno dobre muzike i treske i bijelim dres-kodom, jer ja sam Bjelica, a ne Crnica – napisala je pred smrt pokojna Isidora Zorani.

FOTO: EMIL CONKIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: EMIL CONKIĆ/RAS SRBIJA

Nebojša Pajkić sada kaže da se porodica neće tome protiviti, ali ni da neće učestvovati u organizaciji pomenute proslave.

– Nas ta žurka ne interesuje, mene je Zorana tek juče zvala da se dogovorimo oko toga i ja sam objasnio da nećemo davati nikakvu zabranu, ali da nam to nije u interesu da pravimo – rekao je Pajkić za Blic.

Isidora Bjelica preminula je 5. avgusta nakon duge borbe sa kancerom.