Hronika

Ovo je čovjek (46) koji je poginuo u teškoj nesreći: Sudario se sa “golfom”, udario u trafiku, pa u saobraćajni znak

Vozač motocikla Marko M. (46) poginuo je sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći u Bulevaru kralja Aleksandra, u Beogradu kada se zakucao u "golf".

Ovo je čovjek (46) koji je poginuo u teškoj nesreći: Sudario se sa “golfom”, udario u trafiku, pa u saobraćajni znak
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/SCREENSHOT

Do nesreće je došlo kada su se sudarili Marko M. (46) koji je upravljao skuterom marke “pjađo beverli” i vozač automobila M.P. (19) koji je upravljao “golfom”.

Od poginulog vozača motocikla prijatelji se opraštaju na društvenim mrežama.Prema riječima očevidaca, motociklista je prilikom sudara glavom udario u trafiku, pa u saobraćajni znak.

Jezive scene na licu mjesta

Ekipa Hitne pomoći ga je 15 minuta reanimirala, ali nažalost bezuspješno.

Dvuda po ulici gdje se nesreća dogodila je bilo krvi.

Radnica iz prodavnice koja se nalazi preko puta lica mjesta rekla je da je čula jak udarac oko 18 časova.

– Jako je lupilo, kao da je udario u nešto, a onda je odletio u jednu stranu. Motor je bio nekoliko metara dalje od tijela – rekla je jedna od žena koja se zatekla na licu mjesta.

Prolaznici su ispričali da su vidjeli potresne scene nakon sudara, kao i pokušaj reanimacije nesrećnog čovjeka.

– Skočila sam misleći da je auto udario u trafiku. Kada sam izašla vidjela sam čovjeka sa kacigom kako leži. Hitna pomoć je pokušavala 10 do 15 minuta da ga reanimira, ali nisu mogli da mu pomognu. Ljekar iz Hitne pomoći je rekao da je prilikom sudara sletio sa motora, glavom udario u znak koji je iskrivio i pao. Motor je odletio na šine koje su nasred puta, nekih 4 do 5 metara udaljene – rekla je prestravljena žena koja nije mogla da prestane da se trese.

Pročitajte još

Policajac krenuo na uviđaj, pa doživio nesreću

Na oko 150 metara udaljenosti od mjesta nesreće, došlo je do još jednog udesa, u kojem je povrijeđen policajac na motoru, koji se zaputio na uviđaj.

Policajac je bio na službenom zadatku, upućen na obezbjeđenje lica mjesta saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom. Motocikl se kretao šinama zbog zaustavljenih vozila, proklizao je i policajac je pao, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije