Zabava

Ovo su roditelji Marije Karan: Za kćerku su imali potpuno drugačije planove, a evo čime se oni bave (FOTO)

Marija Karan je, bez sumnje, jedna od naših najlJepših glumica, a iako je veoma aktivna na društvenim mrežama, pratioci nemaju često priliku da vide najbliže članove porodice.

Ovo su roditelji Marije Karan: Za kćerku su imali potpuno drugačije planove, a evo čime se oni bave (FOTO)
FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Međutim, glumica je jednom prilikom podijelila fotografiju sa ocem Stevom Karanom, doktorom iz Like koji je u najvećoj mjeri zaslužan za uspjeh atraktivne glumice, a na njenom profilu na Instagramu može se naći i slika Marije Karan sa majkom.

Zapravo, Marija je najprije željela da slijedi očeve stope i da se bavi medicinom, zbog čega je upisala Zemunsku gimnaziju prirodni smijer, međutim već na trećoj godini shvatila je da je zanimaju drama i poezija te je krenula na časove u “Dadov”, što je odredilo njen dalji put.

Pročitajte još

Iako isprva ni otac ni majka, koja je takođe u medicini, nisu bili za to da se Marija bavi neizvjesnom profesijom, naposlijetku, vidjevši kolika je njena želja, su je podržali i danas su njen najveći oslonac.

– Kad sam spomenula da ću da se bavim glumom rekli su: “Ne nikako”. Za njih je to bio svijet koji nisu razumjeli, koji je dosta stran i apstraktan. Međutim, danas su ponosni na mene i na život koji sam napravila u inostranstvu – rekla je glumica, koja ne krije da sve što joj se na profesionalnom ali i privatnom planu dogodi voli da podijeli sa roditeljima, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije