Hronika

Novi detalji PRLJAVOG BIZNISA: Kum Panića i muž njihove trudne madam priznao da je i on bio u "biznisu" sa braćom

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva beogradska policija uhapsila je D.L. (26) kog je javni tužilac saslušao zbog krivičnog djela Posredovanje u vršenju prostitucije.

Braća Panić
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Prilikom saslušanja, osumnjičeni je sve priznao, da je djelo izvršio u saradnji sa osumnjičenima V.S., S.L., ali i braćom Panić, navodeći da je u „posao“ sa njima ušao u oktobru 2023. godine.

On je pred tužiocem do detalja ispričao kako su oni među sobom djelili novac koji su devojke morale da im daju nakon izvršenih usluga, ali i koje su sve vrste masaža nudili klijentima.

Pojasnio je da mu je S.L. supruga, inače, osumnjičena trudna madam Panića, a Uroš Panić kum, te da su se usluge pružale u stanovima u Novom Beogradu, Zemunu i Beogradu na vodi koji su u vlasništvu oca osumnjičenih Miloša i Uroša Panića.

Na osnovu naredbe suda izvršen je pretres stana u kojem boravi osumnjičeni i pronađeni su predmeti izvršenja krivičnog dela flajeri, rokovnici, spiskovi, kalendari i SIM kartice.

Na prijedlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, Treći osnovni sud u Beogradu je prema D.L. odredio zabranu napuštanja stana u cilju nesmetanog vođenja krivičnog postupka.

Podsjećamo da je u akciji otkrivanja svih karika u lancu prostitucije Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, do sada, uhapsilo četiri osobe, dok je naložilo hapšenje dva lica za kojima se intenzivno traga.

Pročitajte još

Prijavili salon za masažu, a onda je otkrivena jeziva istina

Kako je Blic pisao braća Uroš i Miloš Panić, zajedno su sa svojim drugom Vukom Stankovićem mjesecima unazad podvodili žene u Beogradu. Oni su do detalja razradili “biznis” pa su čak napravili svoju instagram stranicu i sajt, a firma je bila i uredno prijavljena. Kao stopostotni vlasnik navodio se upravo Vuk Stanković.

Na APR i drugim biznis stranicama navodi se da je Vuk Stanković jedini vlasnik Salona za njegu tijela i masažu.

Kako se može vidjeti na Instagramu, stranica za masaže još uvek nije ugašena i prati je preko 38,5 hiljada ljudi, a u opisu profila navodi se sledeće:

  Ekskluzivna senzualna masaža za muškarc

Zakažite svoj termin u našim salonima

    Ispod ove objave stajale su tri lokacije Novi Beograd, Zemun i Beograd na vodi kao i brojevi telefona za svaku od njih.

Kako se nezvanično saznaje, kao vođa lanca prostitucije označen je Vuk Stanković, najbolji drug Uroša Panića.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu