Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PEH NA SNIMANJU KVIZA Popularni glumac pao i povrijedio nogu

Zabava
Autor:

Foto: Promo

Glumac Dušan Kaličanin, kojeg je publika zavoljela u ulozi Joce u seriji „Istine i laži“, ovih dana obilazi gradove Srbije kako bi snimio kviz „Štoperica“ koji se emituje na O2.

Ovaj šarmantni glumac kako je po prirodi vrlo veseo i vrcav, nije primjetio stepenik dok je snimao jednu scenu, pa je pao i povrijedio nogu.

– Sve se desilo spontano. Dušan je neko ko se zanese dok radi neki projekat i u tome je 100 odsto i nekada ne gleda šta radi. Tako je tokom snimanja preskočio stepenik, sapleo se i pao. Povrijedio je nogu, ali na su sreću nije bilo ništa ozbiljno. Samo uganuće. To ga nije spriječilo da nastavi da radi, pa je cijeli dan zasmijavao kako ekipu koja radi sa njim, tako i prolaznike koji su učestvovali u ovom kvizu – kaže izvor upućen u priču.

Kaličani je potvrdio da mu se dogodio peh.

– Da. Desio se mali peh sa padom, ali na svu sreću nije ništa bilo ozbiljno.

Inače, Kaličanin se osim ovog kviza uveliko raduje početku nove pozorišne sezone.

– Mnogo radim, ali ja volim svoj posao. Ovaj kviz vam nudi da pokažete svoj taletan i veliko je zadovoljstvo raditi ga. Osim toga, srećan sam što počinje pozorišna sezona, pa će publika imati prilike da me gleda u nekoliko predstava u pozorištu na Terazijama – kaže Kaličanin.

U planu je i nekoliko drugih projekata, o kojima za sada ne želi da govori.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO